V Pardubicích se ještě sníh celkem drží jen většinou pod stromy jsou kola bez sněhu ale za to může včerejší sluníčko které vykouklo okolo druhé hodiny a pořádně se do toho opřelo. Teď je pod mrakem tak to ten sníh snad udrží zítra možná něco málo zase napadne
Nakonec tu srážkovou stovku v lednu a ni nedáme, kdeže jsou ty sněhové výhledy, zavalená sněhem bude jen Honsová Té zimě nějak přestávám věřit, příští týden je nějak zamotaný, ale než ty mrazy co se furt odsouvají tak to půjde do tepla... přežijou jen hory, tady to nevídím.. uvidíme Tmin -0,6 a sníh dostal kapky, zatím stále souvislá vrstva a šedivák pokračuje..
Je to teda šedivá mulda hnus, tady už taky lehce přimrzlo, ta trocha sněhu je aspoň na připomínku zimy gut, na rozjímání nemám čas, hromadění organiky mě spolehlivě zaměstná, v podstatě zimu ignoruju a pokračuju v podzimních pracech, teď jedu vylejvat sudy s hnojivem, které třeba jabloně ocení a dávají pak spolehlivou úrodu, tenhle sníh mi dal další kubík vody, takhle když jedete celou zimu, tak ono se to nasčítá a v podstatě simuluju v sadu kvanta sněhu
Nejvíce dle modelů napadne kolem 30. 1. ..tak jsem zvědavej.. Hory si asi přijdou na své - hlavně tady na SZ.. ale obávám se že v nížinnách bude pršet..teploty půjdou nahoru od pondělí..
Dneska šílený, nedá se chodit, mrznoucí mrholení v noci a na tom tenký čerstvý poprašek, už jsou nehody, velmi nebezpečná situace, -2, zrovna jedu do Zlína chjo.