ludvicek
Ty teploty trochu závidím, dnes vysloveně podzim, mulda a sotva 15, výhody jsou vlhko a bezvětří, tohle září byla kompenzace slunečného a suchého léta, říjen vypadal ještě nedávnou nadějně, ale těch +20 posledního října kdysi asi zase nedosáhnu ani o měsíc dřív.
Diskuse o počasí V průběhu nového týdne srážky ustanou, počítat musíme s přízemními mrazíky
MostMost
Tak u Děčína už dalo blesky. A teď Manětín.. No začína to pěkně, jen ať to přeleze do nížin.
Tak teď pěkný.. jdou přes nás takový tři jadérka za sebou, ve vláčku, a leje z toho moc pěkně, jinak dneska max. +18.. dobrý.. pořád jsem ješte nemusel zatápět, v baráku furt +21..
P.s. teď v 15:37 jsem zaznamenal dva výboje a už to pro potvrzení i rachotí... píšu si tedy... bouřka na Kladně!
Opět setkávání se s klasikou, KH a Toužim-Podbořany-Žatec. Podkrušnohoří nic jak jinak.
Ale kupí se takže by to nemělo trvat dlouho.
Klasicky okleštěn ze všech stran, opět marný. Vítejte v podkrušnohoří
Tak se poštěstilo a lije. Bouřky opět ne
Edit :takhle tedy nelilo dlouho, později se přidaly kroupy a pak pár záblesků. Normálně přímá bouřka na konci září
MostMost
Mě srážkoměr naměřil 15mm. Takže paráda, ale Most je velký tak ne každá část dostane stejně....
Peter Sedlák 1
U mně to začínalo. Celkem solidní bouřka se silnou, asi 5 minutovou přeháňkou, tady bez krup, ale velké kapky. Hodně pršelo v severní a východní části města, 3 km jižně beze srážek. U mně úhrn 2,3 mm. V okolí 1,5 km 0,5-3 mm. V centru okolo 4-6 mm. V severní části 6-10 mm. A v SV části až 13 mm. Takže naprosto klasická letní bouřka. Není se co divit, vzhledem k relativně vysokým teplotám, nad 20°C
Tak tady vůbec nic, v posledních dnech máme zase smůlu na srážky
Nicméně na Čáslavsku se už přes 2 hodiny obnovují buňky na stejných místech, lokálně už to tam mohlo dát i k 50mm a neustává to tam, to už je pomalu na výstrahu, tady se můžeme maximálně dívat na ty kovadliny
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.