Za poslední týden 80mm , venku se nedá vůbec nic dělat Jinak výhled vypadá od pátku normálně říjnově , obloha oblačná nebo zatažená tak na deset dní, snad k vyjasnění a přízemnímu mrazíku nedojde, ještě kurnik šopa ne!
Leknín My už v předpovědi od ČHMÚ pro JM kraj máme, že když se zatáhne, bude +7. Včera tam bylo minimum 0 - 4 bez dalších možností, takže pozvolna se "otepluje". No kéž by...
Tak krása, z Německa došly nějaké zbytky a před ní se výrazně kupilo, to hned před námi zesílilo a spustily se z ní krupky, ta velikost byla zda se do 5mm. Do toho nějaký vítr a silný déšť. Takhle to má vypadat, jen kdyby bylo tepleji tak i bouřky. Teplota spadla o 4°C. Snad ještě něco dojde
skupsw24 co se týče léta.... skoro každá situace pro nás vyjde dobře, kroupy tu skoro nepadají srážek tu je celkově méně.. zima.... vsadil bych se, že na moji nadmořskou výšku tu je skoro nejvíce a nejčastěji sněhu v ČR úplně nejvíce co si pamatuji a to mi bylo asi 9.. tu bylo 35cm
Novorolak Je to v 406m.n.m a nejlepší je, že už jsem tam byl, ale nepamatuji si to. Tutugon No když firmy díky nedostatku plynu přestanou vypouštět ty sajrajty, tak se třeba zima vrátí. Alespoň mě to teď napadlo.