Dneska lepší vůbec nevylejzat, fakt to není sranda, děcko už mi tady kucká po hodině venku včera večer, dnes fouká mnohem více, nárazy má tady kousek stanice Kuchařovice 68 km/h, to zase bude nachrchlanejch.
Peter Sedlák 1 Je to opět marný. Všude okolo teď prší. Dneska úhrn zatím 1,2 mm. Z toho do rána 0,8 mm. Po poledni v přeháňce 0,4 mm. Velká slabota poslední dny
Dneska jsem vynosil zase 3sudy z 5, k jabloním a smrku, jelikož víme ,že bude o5 chcat a popravdě už je toho mega hodně. Za posledních 14dni spadlo snad přes 100mm, každý den průtrž mračen předtím, někdy i 3x za den. A teď trvalý déšť. Ale jablka vypadají aspoň výstavně
Podle GFS na ventusky bude podnormalni teplota ve vetsine Evropy az do zacatku rijna.. Skoda ze to neprislo az v prosinci, mohly bejt konecne hezky Vanoce
Dnes celkem slunečno, pár přeháněk na prach, teď trochu crcá, ale pod stromy to zatím nešlo, tady nad 10 mm v září ještě snad nepršelo, za poslední celý týden 10 mm, na dohled mám Dukovany, tak mrkněte na realitu u nás na JV Třebíčska.