Novorolak Pěkné. Krásná atmoška..Taky jedu dnes na kopce, ale sjezdovky dnes zůstanou doma, beru běžky Jinak, pokud tyhle srážky vyjdou, bude tu zřejmě únor srážkově opravdu silně nadnormálni... Zatím tu spadlo 26mm, normál za celý měsíc je tu 32mm... Jen to skupenství, no..a taky bude zase opět hodně větrno...
swan1 Já jsem total amatér . Mám furt na běžky hrozně předsudky , že budu někoho na trase brzdit , zničím stopu , trapasy atd ? Takže je to pro mě vždy takový blok .. No jo no , vyrůstal jsem v Lysé nad Labem a velkou část života žil tam .. Docela mě to štve , musím to nějak zlomit a chodit častěji
Novorolak To se zlomí určitě Já to jezdím taky jen v klídku, turisticky,, vyhlidkově, ale samozřejmě mám průpravu z dětství a mládí, z šumavských Volar 760mnm.. Tam nás stavěli na lyže i brusle, sotva jsme se naučili chodit..
No jo Lysá .... placka a polabí při trati na HK. jj, trošku znám. Jednou jsme tam i před pár lety koncertovali - jakási obr zánovní hala poblíž nádraží. Náš p.ředitel tam v Lysé bydlí.
Tak já dnes na pár hodin na návštěvě v jiném světě Běžky z Modravy na Březník a zpět..Slunce, teplota lehce pod 0°C a parádní sněhová peřina.. Za mě, velmi vydařené odpoledne.
Koukám na teplotu, venku -4°C. Aladin se pěkně sekl o 3°C, takže pěkně mimo realitu, ale i místní předpověď nám malovala kolem -1 se sekla. Tak uvidíme kam se dopracujeme k ránu. Minimum mělo být dle ČHMÚ -3°C, ale to už je jasné, že bude minimálně -5, možná -6°C.
Neotepluje se moc, teprve 2°C, ráno bylo -4°C. Krásně jasno, škoda že ta výše, co včera byla tady, si jede někam nad Kazachstán. Nahrává to vichřicím, a těch bude... Hrozný, 19/20 Mód.