palma Tak máme teď také po ledovém dni . Takže za listopad zatím jeden. Kolega z Vejprt doma skoro mlhu ani neviděl a mají tam permanentně nechutný teplo
ROFA Tohle je stejně sranda, kdyby nebyla inverze, máme teplo, takhle - zima, bohužel do budoucna nás bude ta inverze asi v zimě zachraňovat..kdybych věřil, že předpověď srážek vyjde, tak se těším na víkend za týden má nám tu pršet..
Prady Tak jsme se taky dočkali šel jsem se podívat na kopec a u lesa to vypadá přece jen v zimním rázu ale vy máte daleko lepší to je pravda, přece jenom je fotka focena "jen" z 590 m n. m.
ROFA Parád, díky za mapu. U nás jsme v oblasti "těžká" Kritická je na Vysočině nejspíš oblast Studnice, Rokytno, Devět skal. Tutugon Vidíš, taky ses dočkal...jen škoda, že dneska to asi opadá. Ideální kdyby to vydrželo do příštího týdne na sněžení, ale to se nestane.
No to snad ne, už se to tady začíná trhat, opět jako na jednom z mála nížinných míst v republice, přitom v Tušimicích mlha. Nebýt té pseudofrontální oblačností nad tím, tak by to tu zase pražilo. No jasně, blíží se víkend, tak co jiného se taky může stát, že?! V tomto týdnu tu byly pouze 2 zcela zatažené dny. Tady fakt nic nevydrží, dříve se tu mlhy a NO rozpouštěly jako jedny z posledních a teď se jen maličko změní proudění a hned jsme bez nich. Fronta se navíc rozpadá, nikde se nic nestane ale u nás hned totální rozpad všeho, fujtajbl. Proč pořád nejhorší počasí.
Adamsedlak To si děláte srandu, tady tma celý týden a od út stále mráz a mlha, vejš treba v Jihlavě už prosvítá slunce, vyšší polohy Vysočiny mají sice rychlejší nárůst námrazy, ale u nás je mnohem více zatažené oblohy při takovýchto inverzích. Ono se to otočí až bude S proudění, ale jim tam pak nasněží, což v zimě docela můžu.
Yurri No třeba vyjdou ty dlouhodobý předpovědi, skoro všechny tvrdí, že prosinec bude nejstudenější zimní měsíc, tak se třeba v únoru dočkáme zase těch plusovek a oblevy..
No a je to tady, mrak na obloze doslova hledám a smaží to jak na jaře. Předpověď totálně ale totálně mimo. V žádný český nížině není takový humus jako tady zase.
F4 Musíte být naladěn že slunce vykouklo co by za to dal Yurri, u nás od 10:00 je taky jasno, teploučko a slunce opaluje jak v září ani se nezdá že za pár dní tu bude sníh
F4 Berte to tak, že pořád ješte ubývá dne, a tím pádem i slunečního svitu, jo to za 24 dní, to bude jiná, den se zase začne prodlužovat a tím pádem bude přibývat slunečního svitu.. co s tím? p.s. nejste v tom sám, nám tu občas bledé slunko nakoukne z inverze a teplota je už taky v plusu..
F4 Asi jste mě nepochopil, zítra přes den se rozpustí nízká oblačnost a v neděli ráno tu bude min. -5°C. Tím jsem si jist, jelikož jsem v údolí a mrazíkům se tu docela daří.