Počasí v příštích dnech bude plně odpovídat začátku září. Dnes denní maxima vystoupí na 19 °C až 23 °C. Na obloze k tomu bude většinou polojasno beze srážek. Zítra počasí u nás ovlivní jižní okraj teplé fronty. Na severu tak může slabě zapršet. Během dne se ovšem oblačnost bude protrhávat.... Více >>
Diskuse o počasí Teploty budou odpovídat dlouhodobým průměrům, čeká nás příjemné počasí
No ale GFS ukazuje, že nejvyšší teploty a nejvíce slunce zase o víkendech a v pátek večer. Už ne, už to stačilo. Jsem zvědav na to jejich zítřejší oblačno a zataženo. Dnes tam bude polojasno s vichrem a beze srážek. Zase se to začíná zacyklovat, chce to jednu TN za druhou nebo alespoň znatelné fronty, které zalijí také západní polovinu Čech.
Já teda taky rozhodně nemám problém s propršeným víkendem... Hezky je 80% v roce, né li více ... My si dokonce možná užijeme prej i tropů v sobotu , ale ten 1 den čert to vem
Je pravda,že v září teploty kome 23 jsou už opravdu příjemné, i když to vypadá,že i příští týden se dostaneme k letním teplotám
PatrikMO
Ano, mám. A rádo hlavně nevychovaných zmetků, kteří toho zneužívají, to jo. Málo kdo vyjede na výlet nebo to využije na smysluplnou činnost. To, že trochu napršelo po 4 měsících obcházení není argument. Vody je potřeba mnohem více. A jak píše Lucina, 80 % v roce je "hezky". A letos už takových víkendů bylo až až, takže je čas na změnu. Počítám, že tenhle rok se po loňsku zařadí mezi nejhorší v počtu slunečných víkendových dnů.
Ano dnes je konečně už příjemně teplo, ráno a v noci by mohlo být ale tak o 5-7 st. tepleji, včera a předevčírem to bylo opravdu hodně kruté, zítra to bude top a pak bohužel zase ochlazení, nemělo být v předpovědích dekádu v maximech pod 20, zase nadhodnocené oproti realitě, letní den dnes nebyl.
F4
Nic nechybí, schází pouze to, co člověk z přírody sebral a to co na základě jeho činnosti zmizelo, takže napršelo dost a teplo bylo akorát takové, jak ho dodala příroda prostřednictvím slunce, oblačnosti a tak, chtěli by jsme víc vody,aby jsme jí mohli víc použít..neschází, jen jí furt nemáme dost a tak ji cucáme jak klíšťata přicucnutá sosákem ve studni..
F4
Ještě není konec, právě vznikají přeháňky.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.