Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Chladno a místy sněhové přeháňky, v noci Moravě a ve Slezsku trvalé sněžení

Diskuse o počasí Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

43
# 14.01.2022, 23:07

palma
Naopak to boří ty konspirační teorie o tom, jak má Fauci zisk v Pfizeru, nebo snad že EMA dělá svou práci špatně, protože chce zotročit lidi čipováním pomocí covid vakcín :D
Omicron v tomhle mění situaci, protože je tolik nakažlivý, že to během jednoho dne dostane celá nemocnice..

Ohledně přínosu očkování.. asi nemá smysl psát nic víc, než tyto dva obrázky.. obrovský rozdíl mezi západní a východní Evropou. ¨
Druhý obrázek jsou nadměrná úmrtí oproti předchozím rokům ze všech příčin. Jestli teď někdo prohlásí, že očkování nemá přínos, tak může rovnou říct, že země je plochá, nosí alobalovou čepičku a zapomněl si vzít prášky na hlavu. .
Očividně tvrzení že se lidi oběsili na hajzlíku z důvodu, že nemohli do školy nebo práce z důvodu lockdownu taky asi nebude moc pravdivé..

306
# 15.01.2022, 13:10

Na vakcíně proti omikronu se už pracuje od listopadu, ale těsně se nestihne, určitě bych se připravil na klasické nachlazení popř. zánět horních cest dýchacích, aktivuji požírače virů v podobě drceného česneku s mixem olejů, které metabolismus upraví, +echinaceu, ořechobezinkošípkový likér vylepšen o chilli+zázvor+rýmovník, trochu nějakejch ajurvéd, zelenej mixů a hlavně pobytu na venkovním světle během dne. Nakonec bych byl docela zvědavej, jak to všechno zabere v nějakém srovnání, neříkám, že se vysloveně těším, jen jsem zvědavej.
https://echo24.cz/a/iCuS8/efekt-vakcin-proti-nakaz...

421
# 15.01.2022, 16:19

TWL já se z toho asi zblázním, kde jsem kdy říkal něco o čipech? Kde jsem psal něco o Faucim a jeho ziscích? Pak to sem prdne obrázky zcela bez souvislosti s tím, na co to reaguje,..jo evidentně to reaguje... na světlo z displaye. Psal jsem o nevhodnosti časté vakcinace, ba dokonce o její škodlivosti při opakování co tři měsíce. Ono mi to pak vkládá do úst cosi o placaté zeměkouli.. nu což, jsem potěšen, že tu další lidé potvrzují co se doposud zjistilo..https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/vakcinol...

No a toto z článku přesně sedí na to, co sem psalo v čase 14.01.2022, 23:07, pan vakcinolog se za to omlouvá, nedivím se.. a dávám mu palec nahoru..
Tím vám sděluji obecně známá pravidla hry, která jiní „mediální odborníci“ ještě neznají. Omlouvám se za to, že jsou naši občané strašeni tzv. odborníky, ovšem tato doba si je bohužel vyžádala.

Těm, co prošli covidem a zatím nevědí, jak se očkovat, bych doporučil podání jednodávkové vakcíny Janssen (Johnson and Johnson). Posílí to jejich imunitu a připraví je to i na tuto variantu. Jestli to úplně pomůže, to neumím říci. Nikomu bych očkování nenutil, jen doporučil. Každý jsme jiný, každý se rozhodujeme podle svého uvážení. Může se stát, že omikron třetí dávkou vakcíny zbrzdíme o dva týdny, ale masivně udeří poté. Všechno může nastat. Co si můžeme přát, je, aby omikron nebyl tak nebezpečný. Zatím to data naznačují, ale konečná analýza, že to tak je, schází.

Ani pan vakcinolog, logicky vše neví, ale zdejší To, to ví zcela přesně, takové sebevědomí to má, až by mu ho měl i leckterý profesor co závidět..:cool:

A mimochodem, nejsem antivaxer, nějakou definici jsem si přečetl, a rozhodně ji nesplňuji..:D, to jen zdejší To trpí nějakou utkvělou představou.

43
# 15.01.2022, 19:13

Pěkná slohovka, mě by jen zajímalo kdo do vás cpe 4. dávku? Všechny země pomalu končí se všemi restrikcemi s tím jak se situace vyvíjí. Totalita se nekoná ani vaše úžasné predikce o tom, jak se každý měsíc budeme očkovat. Kvůli takovým dezinformacím tu zemřelo o pár tisíc lidí víc a zbytečně jsme si to prodloužili. Naštěstí mnoho lidi má hlavu na krku a šli se dobrovolně očkovat, protože je to řešení celé covidové krize.

O čem se primárně bavím je šíření informací od Pekové a podobných stvoření, kteří poškodili ČR jak málokdo v novodobé historii. Mentální postižení obyvatel po téhle dezinformační masáži se s námi ještě dlouho potáhne.

306
# 15.01.2022, 19:59

K opatřením vlády, 5 denní karanténa nemá absolutně žádnou oporu v klinických výzkumech, takže je spíše užitečná pro další šíření viru:
https://www.osel.cz/12121-doba-izolace-5-dnu-pozby...

Navíc by mě zajímalo, jaký má význam podstupovat 3. dávku očkování k zamezení šíření omikronu (povinnost očkování vybraných skupin), když je aktuálně boosterem naočkováno nějakých 30 % populace, z toho někteří už z podzimu, tudíž s rychle klesající účinností, to z hlediska kolektivní imunity a vysoké nakažlivosti omikronu je přece předem naprosto jasně ztracená akce (by musela být proočkovanost tak 95%). Jasně těsně po boosteru dostanu omikron s o 50 % menší pravděpodobností, ale za týden už je to vyšší, co za 2 týdny nebo měsíc nebo dokonce za 2, to by jste si musel nasadit osobní lockdown, ten jediný by byl skutečně účinný, jinak prostě vždy narazíte na přenašeče.

306
# 15.01.2022, 20:21

Mike11
Píšu 3. dávkou

81
# 16.01.2022, 13:10

Yurri
Jj, benefity a rizika v různých věkových kategoriích.Na tohle škaredě doplatí spousta lidí.

421
# 16.01.2022, 14:09

charlie
Tak až bude mít třeba TO za nějakou dobu problémy se srdcem, vzpomene si na tenhle článek... no nebo si řekne... spojitost nelze po tolika letech prokázat... ta vakcína proti kovidu, tehdy byla moc fajn a vyzkoušená, to tím nemůže být, ta pani, co nevěděla o čem mluví v tom článku vlastně jen tak kacala... (co elfové a Manipulátoři, už jí cupujou?) :D
Jo a já, když jsem měl po druhé dávce problémy s tachykardií a horečku (což je mimochodem jeden s aspektů zánětu, např..) tak to byla banalita, naštěstí mám tu genetickou odchylku, tak si říkám, třeba dobrý,no..:cool:

43
# 16.01.2022, 18:18

Ale bacha na Wifi toxiny při čtení toho vědecko-oči otvírajícího webu :D

2
# 17.01.2022, 12:03

charlie Pokud to bude opravdu jako očkování proti chřipce tedy dobrovolné a bez restrikcí pro neočkované tak s tím nemám problém. At si každý rozhodne o svém zdraví sám, informací je dost.

2
# 17.01.2022, 12:43

charlie Přidám jednu nedávnou zkušenost s třetí dávkou. Člen širšího rodinného kruhu dostal 4 dny po třetí dávce mozkovou příhodu a za další dva dny v nemocnici bohužel zemřel.

81
# 17.01.2022, 12:52

Petr82
To je mi líto a vážně budu rád, když takových případů bude co nejméně.

306
# 17.01.2022, 15:35

palma
S tím akademikem z HN bych na pivo zašel, jinak ohledně 3. dávky, veškerá klinická data byla před schválením ověřena na 2 dávkovém schématu aplikace, u Janssenu na 1 dávkové verzi, není úplně v pořádku do toho po roce vstupovat další stejně starou dávkou, imunitu specializujete na boj s minulostí, když si dáte na misku vah pozitiva a negativa, tak už se teď váhové poměry poněkud změnily.

Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.