Diskuse o počasí Podzim o sobě dá vědět, v příštím týdnu se citelně ochladí
Paráda, od pondělí začíná normální život v Praze Mít denně tropy přes den i v noci s nadprůměrnou vlhkostí na konci srpna je padlé na hlavu
Za mě fantazie, sem s tím, kolem 20 je naprosto ideálních A až vyleze slunce, bude do 25, také parádní
A v mrazových kotlinách, kde oslavují tropické dny v létě, protože tam žádné tropy nemají a vůbec netuší, co je to vedro, jako třeba u Yurriho, mohou začít 8 měsíců v kuse topit
Astronomický podzim začíná až v pondělí 23. září 2019, takže bacha.
F4
Tak bude, bude krásný podzim s teplotami kolem 25. Je mi vás líto, že nedokážete větrat, to zvládají i v Praze, kde si léto pochvalovali oproti jinm rokům. Celý srpen byl teplotně naprostý luxus, žádné extrémy, u nás na víc tropických dnů jak v Čechách. No a vy jen žvaníte, kritizujete, hysterčíte, no to musí být život, když nejste ani veselý.
igor127
Jo, to je ten úhel pohledu, já se zase netěším na podzimní a zimní dny a to z prozaického důvodu, sem na Kladno nedorazila kotlíková manie v nějakém velkém procentu, topí se tu uhlem jak nikde, čili nebudu moct otevřít okno, natož větrat, díky starousedlíkům, a to jsem na kopci, dole ve Švermově, tam je to v zimě teprve "požer"..proto mám radši teplo..
igor127
Je stejne krasne, jak maji lide uplne jine nazory. Ja treba podzimni plyskanice, inverze, mlhy atd. mam strasne rad, no kazdy jsme jiny. Ale babi leto je samozrejme skvele, rad sportuji, takze je bezva, ze clovek muze jeste na kolo a tak podobne. Samozrejme smogove situace jsou bohuzel velkou nevyhodou podzimu a zimy, ale doplneni vlahy po lete to zase vykompenzuje si myslim
Straky
Ale z hlediska pocasi opravdu dava mnohem vetsi smysm meteorologicke rozlisovani, napriklad zacatek astronomickeho leta az 21.6 je zbytecne pozde, to same plati i vlastne pro ostatni obdobi, zejmena jeste pro zimu. Astronomicke rozlisovani je vsak mnohem vice rozsirene, takze je jasne, ze se nim ridi vetsina lidi, ale myslim, ze tak presne jako meteorologicke urcite neni.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.