Já věřím, musím, jinak tu chcípneme. Takhle tu stojí kubík vody 100kc, od příštího roku se obávám, že to bude klidně dvojnásobek+nějaká ta regulace, bez nadsázky.
Regulace už jsou teď, místy voda opravdu došla a dováží se cisternou. Pokud by se to ještě rozšířilo/zesílilo, zdražení vody (krom samotné regulace) je naprosto nevyhnutelné.
Ondra83 Když ty prostředky od nás vybírané budou vynaloženy třeba na ozelenění republiky, jsem pro v opačném případě půjdou do nesprávných kapsicek i mimo tuto republiku, páč ani ta voda není naše.
Jako že dawe těm srážkám věřit nebude, mě bylo na 100% jasné. Ten bude vždy předpovídat tropy až supertropy. Spíš jsem chtěl názory, jak ta předpověď na 5-6 dní dopředu může být přesná... U nás sucho nemáme, spíš mě jde o to, aby se to srovnalo i jinde...
Teploty vypadají skvěle. Bude to neuvěřitelný úspěch, pokud v létě bude aspoň týden v kuse podprůměrných teplot. To se nestalo už ani nepamatuji. No ale ty srážky, zase ta včerejší fronta ožila nad jihem a pak u jižních sousedů. Takové bouřky, to není možné. Tam tedy sucho nemají ani náhodou.