dawe Jen přes 20C°? Já myslela přes že bude další "poslední třicítka". Neboj ty tropické Vánoce ti tam GFS jistě "dá" a "namaluje", a do té doby vlny veder, neboj určitě tu budeš mít v 2018 ještě o čem psát, a libovat si v tom, že ty jsi to přece říkal, ty jsi měl pravdu, s tím vedrem. A tvůj GFS ti to jistě rád potvrdí. Poslední třicítka na Silvestra, spokojen?
Ondra83 bavím se o situaci od čtvrtka a nebudu tu snad připomínat jak modely s tim ochlzením přeháněli jako obvykle.Jen připomenu že i slavný ČHMU před 2 dny očekaval na čtvrtek a pátek 10-14st a vidíme že realita bude o hodně vyšší.Dnes už to zvednul na 16/20 a zítra očekávám že to zvedne na 19/23 na čtvrtek,pátek..
dawe A že nový GFS je pro změnu chladnější už nenapíšete že? Vážně nemá smysl komentovat jednotlivé výpočty modelů. A to ochlazení, co probíhá je dost významné, takže média teď nijak zvlášť nepřehání, nezapomínejte, že v pátek bylo na některých místech i přes 30 a zítra odpoledne bude sotva 10. Navíc ve středu ráno může na některých místech mrznout i mimo mrazové kotliny, takže jde o opravdu významnou změnu v počasí. No a oteplení někam ke 20 stupňům je touto dobou zcela normální.
ota ale houby je chladnější...jinak podle těch jejich keců to vypadá že by tak chladno mělo být snad pořád,jenže bude se jednat o 4-5 denní záležitost.Humbuk pro nic za nic...
To počasí.. z extrémů do extrémů. Před pár dny jsem se ještě potil, jaké bylo teplo a teď je mi zima Myslel jsem, že nasbírané teplo v podkroví mi vydrží dýl, vše to vyfoukal ten silný vítr a velké ochlazení. njn a "lepší" už to asi nebude
Tak u nás v paneláku už je některým taková zima,že topí. Co budou dělat v zimě, by mě fakt zajímalo. Přitom je v paneláku teplo, je nově zateplený, mazec. Si připadám jak z jiného světa už
Tak my máme dnes v baráku 20 stupňů z původních 25 a je nám taky zima, tělo si musí zvyknout, na noc už přitompíme v krbu,.... Už se těším na praskání ohně. V kotli topime až když v noci mrzne.
Zachar Tak barák a panelák je něco jiného, že Jasné, že to trvá, než si tělo zvykne,ale všichni dělají jak kdyby už právě mrzlo. Mít barák a krb, tak topím snad i v létě...Je to lepší než Tv
Ondra83 Já nevím kolik mám doma ani v práci stupnů,včera přes den jsem měla okno dokořán, v noci ventilačka. Netopím. V paneláku.. ale fakt jsem asi divná jak to sleduju