Diskuse o počasí Před námi je výrazné ochlazení, léto skončí
Yurri
Jo jasně, byla jsem se podívat v lese, tam to je taky " úžasná pecka" Půda na troud vyschlá, kam šlápneš tam se práší, tráva hnědá, smrky rezaté, nebo už úplně suché, jedle mají taky dost, buky vystresované, rybník tu vyschl, v potůčku ještě teče skomíraček, ale když bude 14 dní "pecka počasí" tak vyschne taky. No, prostě úžasná slunečná pecka! HOWGH!
Dnes jsme zaznamenali alespoň dílčí úspěch, po velmi dlouhé době se člověk nevzbudil do vyblité modři. Snad zataženo vydrží co nejdéle.
S tím listím souhlasím, letos máme na zahradě spoustu škod - každou chvíli vykopáváme uschlé keře a včera i středně vzrostý stromek, není čím zalévat.
Dneska se to tedy pěkně drží, aspoň si od toho žáru oddychneme. A zrovna jsem si říkal, že když už, tak ať je 10 ráno a 13 nebo 14 odpoledne a ono to dnes asi tak bude. Rozhodně lepší než 4 a 20. A neodpozorovali jste někdo, že GFS vždy ranní výstup má teplejší a sušší než ten večerní? Dnes tomu nebylo jinak.
F4přesně taky mám pocit že večerní výstup je vždy chladnější,myslím že teď nás čeká 10-14 dní pěkné babí léto a pak se ochladí a snad i konečně , jsem zvědav zda u nás uvidíme sníh ještě letos nebo až příští rok:rollnes mě pobavil článek že mají být vánoce opět na blátě, jakoby je někdo ještě čekal na sněhu , a ještě větší sranda že už to vědí na začátku října
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.