Není to v rozporu s předpovědí, aladin tam ten pruh má už od včera. Bohužel se rozpustí odpoledne, ale aspoň to dopoledne bez slunce. To vlhko to ale vynahradí, takže pocitově na tom nejsme o moc jinak
Samik ano experte!Ano v pátek do 25 st a před tim do 30st!Jste na to přišel jak?ČHMU-středa 37st,čtvrtek 36 st a pátek 33st.To je mi teda ochlazení Nehledě na to,že tropy budou pokračovat vesele dál i v příštím týdnu!
Zatím v klidu, odpoledne slunce v podstatě nesvítí a teploty klesly někam k 28, tady na náměstí k 29, bejt na koupališti, tak jsem nasr., Počátky 24 a Telč 26st.
no sněhomagor. A ted mi povězte kdepak jsou 26 stupňu ty teploty? Já tam teda vidím furt 35 a v noci přes 22. To jako na Jihozápadě nemyslí snad ani vážně.
Mě fascinuje, jak stále zdůrazňují, že máme za sebou nejteplejší den roku a za poslední týden je to skoro na denním pořádku a totéž bude slyšeno zítra a minimálně i ve středu. Už to ve výstupech vypadá nadějně, že se tam občas objeví ochlazení a v zápětí je to odsunuto či úplně smazáno
Ondra83 Kolik byla maxima v roce 2015? Tam bylo i přes 38 ne? Pamatuji si ale, že se zpočátku taky předpovídalo o několik stupňu míň a ukončení veder se neustále odsouvalo...