Před námi je výrazná změna v charakteru počasí. Zítra a hlavně ve čtvrtek ještě naměříme letní až tropické teploty. Ve čtvrtek vystoupí na 28 °C až 32 °C. Bude se ovšem jednat o nejteplejší den tohoto týdne. V pátek se tož výrazně ochladí.... Více >>
Lucina No zas takový sešup to být nemusel, mohlo se třeba normálně ochladit postupně. Třeba tak, aby se dalo normálně chodit a nebyla k tomu potřeba mikina apod.
igor127 TAk 19 si myslím,že je akorát na 3/4 a tričko Mě to teda vyhovuje, jsem nadšená.. škoda, že zase jen pár dnů ,ale aspon něco... Konečně můžu na kolo a se psem v klidu ven, bez bouřek a veder
Lucina No já bohužel nevycházím z bytu až odpoledne, ale i ráno a na kole, kdy hlásí třeba 10 stupňů a to už na přehoz je. I těch 19 je na přehoz a ne na pantofle, ještě když bude foukat, takže mě vyhovuje ochlazení tak na 25 A vzhledem k tomu, že žijeme v mírném klimatu, a je léto je zcela normální že tomu teploty budou po následující období odpovídat. Všichni nadávají na vedro, a to ještě není ani 30, co až dorazí vlna veder?
Jako víkend max. 16-17st. je na mě hrozná zima, dnešních poledních 24 je ideál, dusno žádné, teprve od středy budu spokojenej, do tý doby je to na topení, ráno 8st, no to neee.
Tak ochlazení bude max 3 až 5 dnů..jsem zvědavá na ten vítr,mohl by asi dost lámat stromy,když mají ted listí a je do čeho se opřít..jinak ve výhledech srážky skoro nula a od příští čtvrtka asi první větší teplá vlna letošního léta..pokud se tu to teplo neudrží celé léto..zatím jen výhled,zítra může být zase vše jinak..
igor127 No právě pro mě jsou vedra už toto co je od dubna mě vyhovují tenisky, 3/4 a tričko a né pařit se v letních šatech kdy se člověk nemůže ani hnout jsem asi divná
Ono těm z Jablonce se to povídá, tam mají o 3-5 stupňů chladnější noci než jsou pak v Praze nebo na teplých místech Moravy... kdyby si to vyzkoušeli, tak by je volání po třicítkách rychle přešlo
Ondra83 Žejo já už 2měsíce spím jen pod dekou jaké je horko.Rifle jsem na sobě snad od toho dubna neměla. Navíc ochlazení 19 super, ale to bude ve stínu, vysvitne zase to a zase bude horko, pokud nebude foukat nějaký příjemný,chladnější vítr
Ondra83 Za prvy kazdy bydli, kde bydli, to je kazdyho problem, jestli bydlim v betonovym velkomeste nebo nekde na vesnici, kde jsou jen lesy a traviny...A za druhy o to vubec nejde...Jde o to, ze nekdo ma rad teplicko a nekdo ne...i u nas v JBC znam mraky lidi, co nemusej teploty nad 20 stupnu a 100% se najde mraky lidi v Praze, co milujou teplicko, protoze maj v praci klimatizaci a odpoledne jdou na koupak...Jen bezmozek to vstahuje na mesto, ze vsech 50-60tis. lidi z JBC ma rado teplo, protoze tu je o 3 stupne mene...Kazdy ma rad neco jinyho a je uplne jedno kde bydli A je to stejne jedno, protoze pocasi se nama ridit nebude... Takze kdyz prijde otepleni, prijdou si na sve jedni, kdyz prijde ochlazeni, prijdou si na sve druzi...easy...