Stranik Jojo, přesně ten, konkrétně 3, konečně byla po delší době šance natočit něco zajímavého. Jinak dnes u nás povolilo jen nepatrně, maximum 1,6. Nyní je sice ještě pár desetin plus, ale od zmrzlé země, už vše přimrzá, v noci asi bude docela klouzačka.
Tak v Olomouci pořád hodně sněhu i když odpoledne bylo+2 ale jen chvíli, teď je 0,1 nad nulou takže zatím dobré. Krásně jsem si zaběžkoval tady u nás na rovině (cca 15-20cm super sněhu)
Tomamir Tak v Jablonci bývá sníh i v březnu. Pamatuji se že když je přenos z jablonce - fotbal, tak je tam na v březnu ještě sníh, kdežto v olomouci už začínají kvést jarní květiny (asi 240metrů nad mořem).
Bjaki Hezka nadilka...ono je snih a snih...poprasek snehu tu mame kazdy rok, ale pul metru kolik napadlo, ted teda uz jen 30cm jsme tu nemeli roky...proto nechci aby odesel do vecnych lovist Myslim ze ani v Olomouci tohle dlouho nebylo
Jak kde, na znojemsku je 13cm a to jen na místech, kde vydržel starý sníh. Jinak nového je tak 8cm, ale i to je super. Je tu nejvíc sněhu od roku 2013, poslední 2 roky tu nebyl žádný sníh
Výlet do Brna - zatímco v Brně neskutečná čvachtačka v ulicích a tam, kde to joudové nesolí do 15-20cm (hrozně chytrý), tak slušně zapadáno sněhem, tak po návratu do Plzně jsem pro změnu tak lesklej sníh snad nikdy neviděl, jak na to napršelo a hned to zamrzlo. Vypadal jako z jiný dimenze. Sice jen pár čísel tu leží, ale je jako poglazurovanej a v noci vypadá moc zajímavě.
Bjaki Tu fotku jsem fotil ještě před tím silným večerním sněžením ,kde připadlo dalších 6 cm,takže maximální výška byla pak až 22 cm. Nejvyšší sněhová pokrývka za dlouhé roky..(pro nás v nížině).