v žiline teras začalo fukat od sz a poriadne silno az 60km
Diskuse o počasí Orkán v Česku aneb Emma, nejsilnější od Kyrilla
som pocul v radiu, ze do prahy okolo 8 hod. vecer sa chysta neco podobne jak bolo... je to pravda?
Kosice-o 13:00 hod. tu bola silna prehanka s krupobitim a rychlostou vetra nad 75 km/h.
Emma vtrhla do Európy!
Praha- silná búrka s krupobitím sa prehnala cez toto mesto počas dnešného dńa. Avšak to najhoršie Prahu ešte len čaká okolo 20:00 hod. Momentálna najhoršia situácia je v Krušnych horách.
Slovensko- Od rána tu výdatne prší. Vietor fúkal vietor najväčšou rýchlosťou na Záhorí v Malackách, kde dosiahol silu až 120 km/h. Mestá Studienka a Holíč sú bez elektrickej energie a Dolný Kubín je neprejazdný. Na Kysuciach a v Galante sa vyskytujú búrky. Momentálne je najsilnejší vietor na západnom Slovensku, ktorý sa pomaly bude presúvať smerom na východ. Dnešný deń ešte neskončil, preto očakávajme ešte silne nárazy vetra v nížinách do 100 km/h a na horách aj 120 km/h.
Viac informácií dnes večer o 19:20 hod.
S pozdravom Oliver.
myslite, ze bude horsie?
Anonymní
hej...v tatrach v najblizsich hodinach
a bude nieco podobne aj na juhozapade,ze?
puma979
weather
už som tu
tom
cawko
puma979
weather
tak co u vas ako?
Anonymní
ta zel..jasno bezvetrie..uz nic nebude..u vas furt leje....dzivo no, dzivo..ale i takm, zajtrajsok pride uz coskoro a bude podobny charakter pocasia aky sme mali a aki na niektorych miestach Europy mame az doteraz!
puma979
weather
to hej mas pravdu aj zajtra bude najskvor prsat potom zas prmenliva oblacnost a potom burky a zajtra aj silny vietor
puma979
wether
u nas je zamračne a leje a leje dneska celi den a fuka dost silny vietor v narazoch aj do 70km
tom
to bolo aj u nas..ale preslo!
puma979
wether
teras tu stale silno fuci az okna prsakaju
tom
no..neprehanaj
puma979
weather
nie ze pukaju ale buchaju ale teras uz nic to bol taki iba v narazoch
Anonymní
no hej..to wem...v narazoch.........aby sme prekonali kyrill na horachj, tak v Tatrach musi fucat priemernou rychlostou 120 km/h....a v narazoch 140 km/h..minimalne!
puma979
wether
to mas pravdu ale teras zas silno fuka a u vas nic co?
18:10 - Na Milešovce byl před chvílí naměřen náraz o síle 144 km/h.
tom
Uz ma clanok na svoj web stranke
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.