jelo15
Je to dost silny vietor..pochop to.......
Anonymní
Vdaka za clanok..................ja mam teraz prazdniny a aspon uz viem, ze mam prazdniny krasne..ved ja neznasam, ked meteorologicka povie, ze budu skarede prazdniny, prisom bude najprv fucat, potom prsat a nakoniec este aj snezit, ked ja mam ist do Tatier..sak parada no nie??
Diskuse o počasí Orkán v Česku aneb Emma, nejsilnější od Kyrilla
no v narazoch bude aj na severe az 12km sa tešim v alpach to bude horsie
jelo15
Orkan prejde cez Britske ostrovy a Skandinaviu, okrajom zasiahne este aj zapadne pobrezie Europy..6.3.by mal prist..alebo sa mylim Jelo?
jelo15
a co ked bude hurikan v lete na slovensku?
Anonymní
To ma byt vtip??To nebude..nikdy..aspon najblizsich 10 rokov, pretoze ziadny ocean tu nie je!
hurikan v lete nehrozi teda by musdelo byt extremne horuco a stredozemne more by sa muselo extremne prehriat bo na hurikan z atlantiku ktoremu sa stane len malokedy ze prejde do europy nemusime v neho ani dufat sme moc hlboko vo vn utrozemi skody by napachal len v zap[adnej europe
puma979
weather
nie nema len raz na www.aktuality.sk raz pisali ze tento rok vipari antlaticki ocean 20tropickich burok a 4hurikany
Cez víkend bude fúkať silný vietor, na horách bude víchrica
29.02.2008 20:58 - BRATISLAVA
Počas víkendu bude na Slovensku od severozápadu fúkať silný nárazový vietor, ktorý sa vo vyšších horských polohách zmení na víchricu. Z tohto dôvodu vydal Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) výstrahu 2. stupňa pre Podunajskú nížinu a horské oblasti.
Silnejúci vietor očakávajú meteorológovia od sobotného rána. "Vietor bude silnieť okolo obeda a popoludní," uviedla pre TASR Lucia Uhrínová zo SHMÚ.
Vietor by mal v nížinách dosahovať rýchlosť 75 až 100 kilometrov za hodinu. Vyššími polohami od nadmorskej výšky 1300 metrov sa preženie víchrica.
"Priemerná rýchlosť vetra tu bude dosahovať úroveň 75 km/h, ale nárazy môžu presahovať 120 km/h," upozornila.
Veterné a zamračené počasie by malo byť ešte aj v nedeľu, ale očakáva sa, že vietor nebude taký silný. "Nebude to ale veľký rozdiel," podotkla Uhrínová. Silný vietor by mal sprevádzať dážď, ktorý bude časom prechádzať do prehánok. Ojedinele sa môžu vyskytnúť aj búrky.
dalsy clanok
tom
Tak to teda neviem, na taketo prepdovede pocasia z hladiska klimatu nemam cas.-..ale zato o klimatologicke prepdovede pocasia ako na leto, jesen, zima 2008/2009.a taketo podobne...no ale aj bezne prepdovede pocasia a zaznamy o pocasi mam za cely rok 2007 a za rok 2008 pracujem na tom...takze podrobnee mammmm o vsetkom!-skor!
tom
Ved to sm uz okopiroval ja!
puma979
weather
ja najdem ten prispevok co pisu o tych hurikanom a potom ty poslem ok?
Anonymní
oks....
puma979
weather
neny to uz tam
jelo15
Ake pocasie je okolo oka hurikanu a ake pocasie priamo v oku?
tom
Tak sa maj..a dobru nocku tom..paaaaa...
aj vo vychodnom rakusku je 3.stupen vystrahy..... to je kusok od blavy....
puma979
weather
aj tebe dobru nockubourky:
fuka u nas a poriadne
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.