Mrazivé počasí je v letošní teplotně nadprůměrné zimě spíše výjimkou. Přesto následující dny budou zimní. Na celém území se očekává mrazivé počasí. Zejména v ranních hodinách budou teploty klesat až pod -5 °C. Více
Jo, už je na čase. Ale škoda, že se v nížinách vypršelo a vysněžilo na hory v týdnech uplynulých a nyní sice díky TV a vpádu studeného ruského vzduchu postupně, bude mrazivější, ale sušší počasí.
Nebojte když zima vydrží tak přijdou sněhové kalamity časem hlavně at je mráz to je nejdůležitější díval sem se na graf a zima v roce 2004-2005 začala 25.1.2005 a zítra je 25.1.2012 a to slabé ochlazení minulý týden taky jak v roce 2004-2005 takže to vypadá jako kopírka zimy 2004-2005 co myslíte? a prosinec listopad také tam je podobnost s teplotami
Světe div se.Navláda zimy 1 a půl měsíce!Ne to není fikce,ale krutá realita. Trošku sněhu nasype od pátka večera,sobota a neděle.Pak určitě jáké frontičky od jihu,spíše nejdříve od východu a jv!
Stranik A co značí ta oranžová barva? Ta značí sice sníh to tam je napsaný, ale barevně to pak neodpovídá ani jedný z jejich stupnic...by mě zajímalo kolik to má být mm srážek. To samé když se tam koukám na vítr tak ty barvy nejdou pořádně rozeznat
To je dle nich kde má jako co padat Pro sníh stupnici nemají.(jak moc či málo) Ta stupnice je jen pro déšt' když padá - pokud se nepletu. No mají to podivný, to je fakt
Nový GFS ještě přiostřil , mrazy uhodí už co nevidět , při vyjasnění mohou teploty klesat až k -15°C postupně spadnou i pod -20°C možná , ale všechno má svuj čas , snad to konečně výjde , sněhu však moc nebude , bude to ráj zejména pro lyžaře a běžkaře , na horách ho leží spousty.
Tomastornado Já chci mrazy v zimě by mrazy být měly jinak to není zima a když mrazy nebudou tak bude v létě víc hmyzu klíšťat protože nezmrznou a příroda ty mrazy prostě potřebuje
To by mě taky moc zajímalo, kdy by mělo výrazněji sněžit, páč něco málo by mohlo přijít v pátek a sobotu, ale bude to maximálně do 5 cm a pak už je tam nějaký sněžení v nedohlednu, takže nevím co kde viděl
Pro radek1, no máš pravdu ted už tam neni to sněžení model se zase změnil bylo to na sat24.com, ale ty mrazy mě fakt vadí, pro sníh a ABEC mrazy jsou důležitý sice pro přírodu ale mírný a né krutý, loni mi mrazy zničily úrodu, masa sněhu polámala růže a mráz spálil ovoce naa stromkách, byl totiž ještě v květnu , snad se to nebude zase opakovat