Diskuse o počasí Štědrý den na blátě i na sněhu
tom791
mezi tím co u vás bude pul metru u nás bude ještě bláto ale pak jestli vubec něco nasněží tak to taky už mužu považovat svátky za bílé a zimní mimo štědrý den ten bude blátivý a deštivý asi se nikomu nebude chtít ven zítra mezi tím co u vás si každý s radostí vyjde ven !
Prady
no člověk nikdy neví jestli zrovna vás to zasáhne muže to byt zrovna jak na potvoru všude kolem jenom vás to bude obcházet anebo taky naopak takže ještě není rozhodnuto modely to sice předpovídají a já vím že z nich vycházíš ale i ty nemusí být zrovna přesné u nás taky aladin na soborní 12:00 předpovídá více sněžení tak uvidíme jak se to po česku rozprostře ta fronta vypadá to že ale bude potrhaná a místy i v kupě záleží jak kde no uvidíme nechme se překvapit zítra to příjde k vám a v druhé polovině noci na sobotu a v sobotu i k nám
PRO PRADY
TO JE NĚJAK MÁLO 15CM TADY MÁME JEŠTĚ OD 25 MAX DO 36CM
t.faigl
No 15cm pořád krásný když bydlim v Praze
radek
To máš pravdu, ale celkově si myslim, že to nejvíc chytnou pohraniční hory a střední čechy kde se právě ty zvlněné fronty často udržují a nepostupují dále přes hory na sever....cokoliv jde většinou od jihu tak to znamená hodně sněhu pro střední,západní a částečně i jižní čechy...pak vysočina, ale to bude záležet na teplotách...
V Rokycanech odtál asi 1cm sněhu.Celej den bylo kolem 3 a ted už zase pod nulou.Je mlhavo.Na zemi je pořát 10cm
tady na Ústecku to taky taje ale neni to tak hrozný jako na moravě,zejtra už snad bude líp hlavně v noci a v sobotu
tady v Praze je cely den mlha a teplota kolem nuly ! takez ot vuebc netaje twl ! az se divim ze praha je ted jednaz nejchladnejsich mest
http://freemeteo.com/default.asp?mfvar=precip_type...
Tak nakonec priblizne o 2h drive prijde snezeni vetsi casti cech,tedy kolem 16h.Na zapade uzemi to bude uz v 10h,dle tehle mapky.
u nás je stále +12°C a v noci to nebude o nic lepší podle mě to neklesne pod +10°C sníh už tady téměř není takže už je mi to jedno fouká teplý jižní vítr a nakonec i v sobotu hlásí pro nás ještě +2°C tak kdoví jestli vubec co bude podle mě budeme muset přežít do silvestra holomrazy max. s popráškem
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.