Diskuse o počasí Oteplení a srážky od 4. 2. 2026
jo tak tohle bylo top 10 nejhorších odrazů v historii. všech 10 míst to zabralo. sotva poprašek z toho
Odrazy jsou fake no, u nas pod Orl.h.
teplota -0.6, fuci vitr, pocitove je kosa, snih 0cm
TheRealStormCZE
Jn. Ale takove Ústí si jede už od začátku vánici. Ochcavka století to i bouřky nedělají. Musel vyjít nejhorší ansambl id2 který měl 0cm. Mohlo být 5cm. No zima končí. A letošek bude velmi zajímavej s těmito faily. Letos početně a provedením extrém
Slabší odrazy za tím taky falešný zase z nějakého důvodu, zase ústí bude mít centimetr navíc. Z Poděbrad tradiční zeslabení a to u Plzně no comment
kuba
Teď jsem dohrabal, máme cca 5cm nového. To mělo být? Vyjdu z práce a venku jak v pohádce 🤷
Do rána napadne u nás asi tak 2-3cm sněhu
Plzeníčkům to napadne na ruku když se zažádá. Tady světle zelená a zase nesněží, přitom podle id2 sondáže už suchý vzduch být nemá. Gratulace tahle nesituace.
edit gratuluju že až na druhé konci přeháňky začalo vydatně sněžit ale na bílou tmu to nemá
Pršet nebude charlie na to je chladno moc
Zajímavé že ČHMÚ nereaguje na to sněžení co jde na Prahu. Na to že za hodinu padá 3 cm a více. Jindy straší a nic a teď když se to děje tak ticho po pěšině
Peter Sedlák 1
To se prostě stává, že jsou odrazy a nic nepadá. Nám tu při první lajně napadl 1cm a teď je tu už půl hodiny zelená a nic nepadá
Co se to vytvořilo a jde na Prahu, to mělo být ? Moc jsem neměl čas to sledovat poslední dny, ale tohle jsem nečekal. A do toho oranžové odrazy. A ja zrovna umyl auto 😂 jsem zvědavej jak vypadá sněžení v oranžové barvě.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.