Pantau Většinou to tady tak bývá. Aby přišlo srážkově bohaté období a vydrželo to několik týdnů, to by byl snad zázrak. Ještěže teploty jsou v normálu, i když ty ranní jsou už zase nadprůměrné.
Tak konecne tento tyden fronta, ktera se snad nerozpadne driv, nez dorazi do Cech.. Co myslite, zabouri dnes nekde? Nacasovani prichodu fronty do z Cech je dobre..
Straky No já spíše vidím, že se to vrátí ke standardnímu přechodu fronty bez ohledu na denní dobu tzn., celá SZ půlka nic moc (sotva do 2 mm) a od Prahy na V a JV plošné zalití 5-10 mm.
No, déšť se dneska projevil asi padesáti kapičkami, ovšem musím uznat, že vlhkost vzduchu je značná, skoro 80%, takže pocitově je tak 20-22 plus..a prakticky bezvětří.. jsem jak praštěnej pantokem, takhle mi bývá, když má pršet, kdybych měl pravdu, bylo by to fajn..
Sněžník ano byl jsem,ale mě diví jak si pořád stěžují občané čech,jedna fronta za druhou a o ni pořád brečí ( i když vím že úhrný nejsou moc výživné) ale i tak jsou na tom 100x líp než my!K nám nedoleze vůbec nic,vše chcípne...
No to koukam jako blázen, docela hezky se tu rozpršelo a na západě, severozápadě je docela hezky černo..a venku +15.. pořád dobrý, zelenina ještě roste.., zdravím Daweho!
dawe Dawe ty jsi ďábel, tak snad se ti to splní a budete vyschlejsi, než Polabí a Poohří. P.s. Dnes jsem navštívil Rakovnicko, pěkně navlhlé, za 4 hodiny jsme ve 3 lidech nasbírali 40kg hub, hřiby smrkové, borové a dubové, suchohriby a klouzky jsme ani nesbirali. Tohle jsem v životě neviděl, těch hub byly mraky
No fronta nic moc, opět taková ementálová, navíc nyní tu jsou zelenožluté odrazy a sotva kape. Zatím 0,5 mm, tak snad ještě něco přibude, jinak to bude propadák.