Až taká veľká nie, lebo rozrušil inverziu a potom bolo v BA až +7°C.
Diskuse o počasí Vystraha!
Kedy budete najblizsie aktualizovat predpoved pocasia na meteoinfo.sk???
Dnes okolo 19:00, ako vždy. Na zajtra som už zmenil, len určité detaily a tiež som už´dnes vydal upozornenie.
V kosiciach podla meteogramu na shmu nebudu ziadne zrazky..
Ani v Bratislave. Tie zrážky majú chybné, príliš to zdôrazňuje náveterné a záveterné strany.
V poriadku...
Ja osobne SHMU velmi nedoverujem..............vsetko maju chybnee...
je to moj nazor, ale zato maju dobree textove predpovede pocasia a grafiku tiez...
Ale čo by mali chybné? Veď textové predpovede sú najdôležitejšie, tie sú platné.
Toto je dobre...len niekedy hovoria dve na tri..
to je pravda
Tak čo už sa len modlime aby ten front prechádzal čo možno najzápadnejšie ale ked má sa presúvať z juhovýchodu Poľska tak neviem neviem isté je že najviac snehu napadne a najviac problémov na cestách spôsobí práve v okolí Spiša, Kysúc a Oravy a práve tam no najme na horách a od polôch nad resp. od 700mnm bude aj silná výchrica u nás by mala dosahovať nárazy 20 až 25 metrov za sekundu čiže aj tích 95 km za hodinu tak píšme ale musím sa aj učiť pretože ma čakajú v pondelok skúšky z materinského jazyka a z chémie tak mám na perno ach bože ale to nič sem tam tu niečo napíšem ale nie vždy tak čaute zatial! A pán Matej Milko dakujem za bleskovú odpoved dovidenia. ...
Na tv Markiza pred chvilou hlasili, ze na vychode tiez bude vichrica a to 95 km/h..
S pozdravom Oliwer.
este ze matej milko my napisal ze v žiline bude snezi a ze môze napadat az 15cm ale bude len moki od trencina dole na bratislavu bude prsat
Mne napisal tiez ez okolo 10 cm snehu v KE
to je dobre nie
to je viborne
len dufam, ez sa to hnes neroztopi.......vllastne v Kosiciach sa to ani neroztopi, lebo v noci z nedele na pondelok ma byt mraz, a ked este bude snehova pokryvka, tak to paradne prituhne......
vsak ten mraz bude aj na severe okrem jz
Na JZ zostane oblačnosť frontu a bude z nej pršať asi aj počas noci na pondelok. Bude sa to týkať len krajného JZ, bude záležať, do akej miery sa bude oblačnosť odsúvať.
NO sak ja som hovoril, ze mraz bude aj v kosiciach, hoc kde v nizinach, ked tam bude snehova pokryvka..a to najmä an vychdnom a severnom Slovensku predpokladam..
ale urcite pondelok sa to bude topit
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.