Zima sa akosi naťahuje a prvý jarný mesiac je tu už za 12 dní. Predpovede však o žiadnom oteplení nehovoria (aspoň takom, že by bolo +10°C), pod nulou má byť miestami aj prvá marcová dekáda.
Diskuse o počasí Aká bude jar 2009?
Dt, no to je dobre, nie? Nechceme mať cez prázdniny predsa +10°C, jarné prázdniny sú pre mňa ešte stále zimné.
Anonymní
jj nech je teraz zima ked ma byt, a na jar a v lete . No my mame teraz chripkove prazdniny, potom jarne a malo by byt naozaj
Marek
z akeho zdroja mas tuto informaciu? Uz sa tesim na oteplenie
Ať je zima až do konce března nebo minulé roky stála za hovno. Sice hrozí, že až ten sníh roztaje tak budou záplavy, protože u nás je ho extrémně moc už skoro 80cm což je hodně a dnes od rána stále hustě sněží a k tomu se tvoří sněhové závěje.
weather_dt
Bylo to z http://www.pocasi.cz/, ale dozvěděl jsem se to v jednom článku, co na té stránce vyšel, a to bylo koncem ledna, takže zbytek tohoto týdne může být poslední zimní
No já si myslím že typicky jarní počasí začne v polovině března,do té doby by měla být ještě zima s častějším sněžením.
modely a meteorologovia sa zhoduju na jednom termine 7.marec razantny nastup jari teploty do +18°C teple juzne prudenie a zrazky dazdove fronty ojedinele burky ale razantny nastup burok je az v aprili
Aj http://www.meteo.tym.sk na svojej hlavnej stránke oznámil začiatok budúceho týždňa za koniec, resp silný výdych zimy v podobe sneženia a na začiatok Marca nástup jari.
Ono jako se může v březnu oteplit ale v posledních letech v březnu pokaždé sněžilo takže po pár dnech tepla se ještě zima může vrátit. Počasí je těžko předvídatelné na takovou dobu. Může být jak +10st. tak -10s.t začátkem března.
marek s tymi burkami uz prestan ved si vytvor vlastnu diskusiu o burkach my mame prazdniny od 28.1. do 8.3. tak nech je este zima aspon do 8.
Anonymní
Máte prázdniny od 28.2., ne od 28.1., já bych taky ještě chtěl zimu a nejlépe s velkými mrazy, my je máme o týden dřív, a s těmi bouřkami já jsem nezačínal, to napsal A-jar uz klope na dvere, ten to napsal první, já jsem o bouřkách nic nenapsal, toto je diskuse o jaru, takže si v této diskusi "Aká bude jar 2009?" jsem krom tohoto příspěvku, co teď píšu, nenapsal o bouřkách ani slovo
je krasne slnecne rano ako v jari a zubate slniecko sa usmieva s minusom na tvari
vcera u nas -15,4°C a max -1,7°C, bol to najchladnejší februárový deň, dnes to už stúplo na +1,2°C
8.3 az ku 20°C zdroj model gfs
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.