JUGOCV To zajisté. Normály jsou teď na 24-25°C odpoledne a ráno tak kolem 13-14°C. Ideál a naevadí být třeba 2 dny i chladněji kolem 20 nebo pod, jinak se to nestihne pořádně vyvětrat. Bude to trvat sakra dlouho, než se všechno betonový a cihlový ochladí.
F4 U tebe zítra přeci jen chladnější teploty, tak snad trochu lepší. Tady stále kolem 39°C a vidina deště až ve středu, to u tebe už to vypadá nadějně v noci a hlavně zítra. Budu držet palce.
F4 Já se na hezké počasí těším, ale jak jsem psal výše, za mě je hezké počasí kolem těch 25-28, ne tohle. Jsem schopný akceptovat pár dní kolem 30... Ale vidina toho, že u nás ještě zítra takhle, a pod 30 snad ve středu nejdřív a to kdo ví, jak to bude pak, srážek minimum..no...a aby v bytě bylo ok, tak to bude chtít tak týden chladného počasí.
Zatím jsem naměřil 40,7°C a 40,8°C, v úplném stínu tady za barákem 40,4°C, a v posledních pár minutách začalo lehounce foukat. Lehce ubývá oblačnosti, směr slunce
Právě jsme dosáhli 38°C a jsme jen 4 desetiny k novému rekordu. To se týká staré stanice, která byla blízko baráku. Současná, docela daleko od domu měla do dnes 37,1
Tak jsem byl těch 37 venku ochutnat... jako mazec... o dost hůře se v tom dýchá a tělo se snaží potit co to jde i když je člověk v klidu, k tomu ten horký vítr.. zítra čekám 39...
....to tady ještě nikdy nebylo.... myslím samozřejmě od začátku pozorování.