Diskuse o počasí Kdy se konečně oteplí?
Yor3
Tak sem dejte tu pro vaši oblast ze stejných výstupů, jako jsem dal já..mimochodem, ohledně tropického dne jste tu pořád kdákal VŠEOBECNĚ, o tom, že žádný tropický den v srpnu už nebude, a pak na konci diskuse začnete mluvit o tom, že na Moravě nebude, a nakonec se asi dočkáme toho, že napíšete že tropický den nebude u vás na chalupě.. což je samo o sobě ukázkou, jak jste na tom s rozumem..
palma
Rozhodně bych o žádných tropech nebo o letních dnech nemluvil, minimálně na Moravě. Tento srpen bude bez jediného tropického dne a skončí v podprůměru.
Držme se toho, že v srpnu už nebude ani jeden tropický ani letní den... minimálně na Moravě .
To tu jasně zaznělo..
Tak si to 31.8. povíme..
Osobně tipuji , že to bude stejně hloupatá blamáž, jako ten podzim, co měl být v červenci..
swan1
Je zajímavé, jak člověk napíše jednou větu proti tvému názoru a ty reaguješ hned, jako kdybys to chtěl 10 krát přebít. Uznávám, že s tebou se nedá dohadovat. Jsi opravdu těžká váha a vždycky to tady na fóru každému natřeš.
Nemá to smysl prostě. Mě jenom pobavilo, jak tu dával každý ty grafy veder a charlie pak hodil graf, kde jsou teploty lehce nadprůměrné 25-30°C a vypadalo to jako docela vtipně.
"Pro pitomce"
palma
To není chytré...
am96
Dal jsem tam grafy ze stejného časového výstupu s odstupem 4 dny, když už o tom byla pře, tak mi to rozporujte, kde je tam něco jinak..a Yorovi nejde jen o to rozporovat názor, ale i fakta,a ta jsou zde daná..a názor pak vychází z rozdílného posouzení faktů..tam se přít dá, to je diskuse..a pokud při pohledu na graf, kde jsou v předpovědi tropické dni, budete říkat, že nebudou, tak doufám, že to jako názor platí, popřípadě dle citátu Ovara "jen blbec nemění názory", a jak já, tak SWAN i leckdo z dalších na zdejším fóru, názor změníme. až uvidíme, že to má podporu v reálné situaci, což se už, třeba mnohokrát stalo při přechodu srážkových systémů a zvláště při situacích v zimě, pamatuje si to tu leckdo.. a že nebude v srpnu tropický den, je dle mne, možno říci někdy ke konci srpna..
palma
Ale je prostě fajn, že tady na fóru jsou lidi jako ty nebo swan1, který dokážou efektivně uzemnit někoho, kdo nemá pravdu. Přece jde hlavně o to, aby se tady psaly jasná fakta. Vzájemný respekt nebo názor druhého je tomu podřadný. Proto je v pořádku někoho nazývat pitomcem a vytahovat něco z minulosti. :-) Hlavně aby tady na diskuzi zazněly pravdivá fakty a nedej bože, aby někdo psal nesmysly, i když jde jenom o názor a jiný pohled. Vy jste dostatečně zkušení, takže máte ty znalosti kolem meteorologie už na slušné úrovni.
Děkuji za Vaše kvalitní příspěvky, které jsou navíc zcela v souladu s pravidly, které konec konců sami hájíte.
am96
Pokud graf z 1.8. kopíruje téměř graf ze 4.8. je to shoda, či ne? A když napíšu, že je to jinak, tak je to názor, či co? Kolik lidí jsem tu "uzemňoval"? Dva? aha! Před třemi lety v zimě, jsme se tu vzájemně uzemňovali s někým jiným, než s s Vámi, jak to bude s Vortexem, a to že dost tvrdě, a nakonec to nedopadlo dle mne, nevěděl jsem o tom zdaleka tolik, co jsem myslel, a vedlo mne to k tomu, že jsem si vyhledával prameny, diskuse s fakty a postupy předpovědi.. teď už bych argumentoval a viděl to jinak. A to je ten problém..ohledně respektu. Tady si vzájemně sdělujeme, jak to kdo vidí, ale je tu jedinec, nebo dva, kteří do toho skáčí pokaždé, když si chtějí pouze z plezíru rýpnout a to výkřikem " bude zima, léto je fuč.. apod". A když už to opakují podvacáté, tak vy se divíte, že to dotyčné nas..e.. A obrátíte to v tom, že ti nas...í za to můžou a někoho tu uzemňují, to dá práci, tohle vymyslet.. mimochodem, jsem byl docela dlouho "uzemňován" v diskusi o GO, a to pouze kvůli tomu, že jsem si dovolil pochybovat ne o tom, že GO probíhá, nýbrž o příčinách a jejich vlivu.. a nikomu to nevadilo, ano, můj problém..
p.s. tímto s rozmluvou na toto téma končím, nemíním tím otravovat ostatní účastníky tohoto fóra.. S pozdravem, vzhůru do kožichu a ušanku na hlavu...
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.