No, ty předpovědi.. tahle nová by se mi líbila, nicméně očekávám tak do + 12, ale, vzhledem k tomu, jak se to všechno vlní a mele, může být i tak, jak to předpovídá... No nic... no..
Dnes ráno pěkná modrá obloha, +6 a ono to stejně nevydrží, ten vítr něco zas přinese Včera 9mm, teď ve středních Čechách asi z těch odrazů chčije dobře
Leknín Za poslední týden 2,3 mm, takže úplně o ničem, ale bujná vegetace a nízké teploty zabraňují nějakému většímu vysušování, snad se říjen vzchopí a budou aspoň ty 15ky a vejš.
Yurri Tady za poslední týden 17mm. Ať vezmu jakoukoliv předpověď tak do půlky října se operuje s teplotama pro nás tak 10-15, spíš ke spodní hranici. Občas to tam vyleze na +18, ale neustále se to odsouvá nebo zruší. S pěkným počasím je asi konec, týdenní slunečná epizoda by bodla, ale není zatím k mání Od ruhé půlky října už toho tepla moc čekat nelze
kuba Ano, letošní září bude zřejmě na některých místech i srážkově rekordní.. Zde je pro září srážkový normál 52,5mm. Aktuálně jsme na 115mm.. Dneska tu moc neprší, zaplaťpánbůh, Šumava dnes vyrábí ukázkový srážkový stín...
jack Září na srážky chudý měsíc, crcání jen povrchové, tady na dohled Dukovany mají za celé září 18,8 mm, za celý měsíc tam nebyla srážka nad 5 mm, u nás je to jen o málo lepší, tady je JZ-Z-SZ proudění naprosto marné.
No pro nás déšť a tady svítí slunce mělo být 7 máme 32 na slunci nevím kde to berou my jsme snad neslunečnějši oblast není den kdyby nesvítilo slunce myslím že suverénně vedem
No, dneska zase jak na apríla, vítr, slunce, déšť, i duha byla a teď už zase něco sem leze... p.s. je 15:18 a mám tu pro změnu "Jadran"...."apríl" budiž pochválen..
A zase se objevují i bouřky. Super ty snad budou teď každý den. Minimálně do úterý. Pak už by se mělo všechno uklidňovat a beze srážek chvíli asi bude, ale jak to ještě bude to je celkem daleko.
Tak zatím se tam drží docela pěkný výhled na začátek října,už jsem tu psal že chladné září dává naději na pěkný říjen.U nás žloutne listí raketovou rychlostí.....
Musím říci, že aladinovy vyšla předpověď ma dnešek bravurně, skoro jasno a 2°C. Při zemi je slabě pod nulou. Dnes také první škrábání na autech Letos brzo, první mrazík přicházel časo až kolem půlky října. Ještě k včerejším srážkám, spadlo nám tu 7,2mm, takže spokojenost, jen by už pár dní pršet nemuselo.