cože
Diskuse o počasí Arktický vzduch do Európy
tomík001
tom???To si ty??mylim sa??co ej pravda?? trochu mi sibe uz je stvrtok!!
[b]KOSICE - STRASNE SILNY NARAZOVY VIETOR[/b]
to pocasie bude teda zaujmave teras na zapadnou europu su silne burky
puma979 meteoexpress
Kolik ten vítr dosáhne km/hod.?Ten vítr u nás dosáhne jen 14 m/s(asi 48 km/h)ojediněle i 15 m/s(54 km/h)vítr bude samozřejmě nárazový,ale určitě se vyskytne.
mirko 15 rokov kosicke olsany
Ale u nás 2.3.2008 foukalo 55 km/h v Praze na Černém Mostě.
25.6.2008 to teda foukalo trochu méně. Jen 40 km/h(o 15 km/h méně)
pre všetkých začínajúcich meteorológov odporúčam nasledobný web:
http://www.meteo.tym.sk/aktuality.html
Benko každému vystvetlí základné pojmy a to ako sa predpovedá počasie.
Takže žiadne freemeteo
weather_super
MOmentalne fuka dostr cerstvy vietor s narazmi cca 45km/h
Anonymní
Sorry, tam chod ty, my mame svoju parketu, Zbohom.
teraz na nikoho nenarazam ale profesionalny meterolog pekne vysvetluje zaklady meteorologie je to pekna prezentacia aj ja sa s nej ucim
puma979 meteoexpress
Teraz je tu búrka s daždom!
Anonymní
SHMU vie niekedy pekne oklamať, minule vydal výstrahu pre SZ Slovenska, a nič tam nebolo, a tu v KE 5 stromov polamalo. Ich predpovede sú OK.! Ale výstrahy---zo 100% uspejú len na 50%
ja nenarazam kto ma ake predpovede ale na tej prezentacii meteorolog vyvtluje zaklady meteorologie a to ako sa počasie predpoveda.
Anonymní
Pozriem si ju, aleeeee martin Benko ju zostavoval??Lebo ak ano, ja ho poznam, on je tiez zo SHMU,,,,
mirko 15 rokov kosicke olsany
Vidíš u vás je bouřka,tady byla bouřka 8.9.večer a byla mírná.
Puma ved je zo SHMU veduci. A ziakom a studentom opisoval zaklad meteorologie, ako vznikaju javy a ako sa zostavuje predpoved od toho prveho po posledny krok.
Anonymní
Shak to ja wiem, ez je veduci, chodil aj na STV1 a uvadzal pcoasie, teraz som ho nevidel bo kukam len ILka, newem preco,,,,ale nechaj tak,,jasne kuknem si tooo,,dobre..dik
I u nás se teď navečer rozfoukal vítr je SV s nárazy 10m/s 36km/h.
Taky se občas dívám v teleránu na Markíze na pana Ilka jak tam předpovídá počasí,ale zdá se mě že to má dost nepřesné ty informace.
pocasi v dubnanech
Uhádol si, on čerá informácie z GFS modelu čisto, powedal mi to aj p. Matej Milko, takze asi preto ma nepresne, no pre krajiny zo zahranicia dobre predpoveda, kedze ho zato aj odmenuju!"
jelo15
Ja ziadných 55km/h. nespominam, dufam ze si si ma nepomýlil s pumou, lebo ja a puma je veľký rozdiel!!
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.