Večerní otázka do pléna - kolik sněhu dle přiloženého Meteogramu napadne na Jablunkovsku v Beskydech? Opravdu jsem zvědavý, jaké nakonec budou podmínky (teplota, intenzita srážek, suma) a jak se sníh bude držet a postupně akumulovat ... že bych si ještě vytáhl běžky ze stodoly a někde výše některý další den vyrazil? Jo to by v půli dubna byl rekord a unikát
Diskuse o počasí Další vpád studeného vzduchu od 12.4.
Dnes sedmý dubnový den se souvislou sněhovou pokrývkou. Od rána celkem 4-5cm. Místy vyfoukáno (na snímku), opodál závěje až 50cm.
Do poloviny dubna by tady mohlo být 10 dní se sněhem. Jinak bobovat se tu dá už bez přestávky od konce prosince, takže tu na bodech nikoho nevidno už pěknou řádku dní. ?
U nás teď oblačno a teplota 2 stupně, u nás ani vločka, jako vždy.
Pane jo, takovej extrémní úhrn zatím u nás, čím jsme si to zasloužili Že by nám to aura přivolal a přál nám, abychom jej dohnali tak ještě 10x tolik a bude to OK .
Takže od odpoledne, kdy přešla SF se ochladilo z 19 na 5, a napršelo zatím 4 mm (Jeden z nejvyšších úhrnů od začátku března) snad to bude pokračovat a hezky se to číslo navýší.
igor127
Vy si myslíte, že závidím nebo tak něco, ale kdepak. S počasím je to fakt marný a nikdy to nebude ideální, jak by člověk chtěl, takže asi tak. Nemá smysl si s tím dělat hlavu... takové prozření no... sucho je náhodou fajn...
F4 se už celkem odmlčel, myslím, že mu to taky došlo...
Tak mám hlášeno, že nejblíže nám sněžení ve Vranově, což je kolem 500 m.nm, takže se někde stala asi chyba. Navíc začíná stoupat teplota, takže máme po srandě.. GFS a Aladin se skupenstvím mimo, takže jsem měl dát dneska na model ICON.
Jsem zvědav zda to někdy přejde v ten sníh.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.