pocasi v dubnanech
Na Hodonínsku by mělo být max. 31 st. ale tvých 30 st. to možná vyjde.
Anonymní
Na Slovensku max i 35 st.!
mirko 15 rokov kosicke olsany
To bude teplá nebo studená fronta?Já ti ale rozumím.
Diskuse o počasí Září bude teplotně nadprůměrné
studena front bude prechadzat az v noci
weather_super
Bude studená fronta, a Cesko zasáhne naplno a budu pekne bourky!!! Na Slovensku 35st. je prehnané!!!
A ješte k tému stud. frontu---ted nechcem v Cesku vyvolat paniku--že se napr. zopakuje 24.červen---toto nehrozí!! Nebudú žádne tornáda, ale krupobití nemožno aj víchrice vyloučit! Cím bližší k vaším západním susedem (Nemecku) tým budu silnejší!! Ale mudrejši budeme až v nedelu, treba sledovat CHMU!!
tak na zapadnom slovensku to bude silnejsie a na vychodnom slabsie aha
Anonymní
V Nemecku nejako často sú najsilnejšie búrky z celej Europi. Ale dodnes nechápem-prečo!
mirko15rokovkosice olsany
to hej skoda ze ne na slovensku
Ani u nás už dlouho žádná bouřka nebyla,naposledy 16.8.ráno a od té doby nic nebylo.Snad ještě nějaká bouřka bude neškodilo by.
Já jsem z Prahy a bude tu možná i ale jsme daleko od Německa!!! U nás spadlo naposledy 4.9.2008 v noci 0,2 mm a odpoledne 0,3 mm. To ještě děti byli ve škole a já žádné kapky,které padali na okno neviděl! Na svatého Medarda u nás jen 0,7 mm a kapky na okně byli vidět. Měli být až na jihu ČR kde spadlo 1 mm.
Začátek září je výrazně nadprůměrný.U nás je teplota až o 8°C vyšší než je dlouhodobý průměr.
pocasi v dubnanech
Na Slovensku až 10st. nad priemerom
Těch 10 nadprůměrem bylo dnes i u nás.Maximální teplota byla 32,4°C.Jinak by měla být do 23°C.Takže bylo dnes extrémně teplo.
Anonymní
pocasi v dubnanech
weather_super
Puma je spät aj s nazvom svojho webu, som členom, o to mi šlo!
Dobrou noc Vám Všem
puma979 meteoexpress
No vidiš, dopracoval si sa cez mozillu, hej?
ee.....neee..dubnanec mi poradil, thak som skusil!!!
Heslo som si tipol, lebo vela som ich nemal...
paaaaaa
puma979 meteoexpress
Pěkný obrázek,konečně jsi zase náš známý.
pocasi v dubnanech
Ja jsi zítra dám špeciálni obrázek, uvídite to co ste ješte nevideli-- a to to, co ani k tedajšej dobe se nepatrí hodit!!! Nechajte se prokvapit a dobrou noc
Taky dobrou,jdu chrnět.
A dnes u nás bude podmračené počasí někde polojasno a my už tu máme o něco oblačno. Teplota 18,6 st.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.