pepcamnichovicemysli n460mnm
toto nie je panika
Diskuse o počasí Jaká bude zima 2008/2009
iwag
aj podla mna bude miestami hmla a teploty okolo 10-15°C, ale ked sa vycasi bude teplo
No zima by měla poprvé letos pořádně udeřit po půlce listopadu. Od příštího čtvrtka je třeba počítat s mírným ochlazením. Na severu evropy se bude v následujících dnech poměrně slušně ochlazovat taky na sibiři může být už i -40st. Tato zima podle mě bude stát za to a čím dál víc si myslím, že se bude podobat zimě 2005/2006 ale uvidíme.
a ze globalne oteplovani budou teple zimy.. atd sa tu pisalo pred rokom
sauron
uz nabuducu nedelu k nam zacne prudit chladny vzduch od severovychodu po okraji TV nad Bieloruskom
weather_dt
Ano začne ale uvidíme jak hodně se ochladí. Některé předpovědi už naznačují docela razantní ochlazení kolem Martina nebo po něm a taky sněžení no uvidíme.
na ktorej stranke je predpoved na 10dni? lebo chcem vediet ci sa ma uz ochladit? lebo dnes u nas bolo 22stupnooooov
GFS
ilko
original ilko?
http://www.wetter.com/wetter_aktuell/wettervorhers...
podla nich v Trnave (SVK) do 18.11.2008 denna teplota neklesne pod 4 st.
ale ktovie
Do pátku by mělo být postejnavo akorát víc oblačnosti pak se uvidí ,zatim se čeká teplo.
Tomáš
To už víme ale 14 .11.se má ochladit a bude i sněžit?
To je vševhno možný ale přecy jeto ještě dlouhá doba .
Tak vysoký teploty se mě přestávaj líbyt.A to už je listopad.
prectete si posledni stranky,vsude se pise na dnesek -5 a snih,to musite byt prekvapeni,kdyz ted je kazdej den nad 10,u nas teda je furt zima o proti ve vyssich polohach kde je kazdy den slunicko a 20 i kdyz dneska se slunicko dostalo az do nizin.a ja bych to videl az na min 20.listopad,kdy by se snih dostal k 500m.ń.m. to vase gfs me leze na nervy vubec ta predpoved nevysla minulej rok padalo uz 4 rijna na horach a te?:??? a to byla zima na prd ted bude asi taky,jsem si myslel,ale to uz odchaziíí. LOGITECH
Tak se na to nekoukej a nebude ti to lést na nervy,jednoduchá věc
Anonymní
No právě že současná situace nahrává spíše tuhé zimě počasí ještě teplejší než v roce 2005 první sníh by asi mohl přijít do nížin až po půlce listopadu respektive ve třetí dekádě a taky by to ochlazení mohlo být dluhodobější jako v září v jeho druhé polovině. Myslím, že letos se máme na co těšit ještě vydržte nějaký ten den.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.