toto je predpoved na celý novemberownPříštích třicet dní bude teplotně nadprůměrné a srážkově průměrné.
První dekáda letošního října byla teplotně i srážkově slabě podprůměrná. Druhá dekáda zůstala srážkově podprůměrná, ale teplotně nadprůměrná.
Podle nové měsíční předpovědi ČHMÚ, bude příštích třicet dní jako celek teplotně nadprůměrný a srážkově průměrný. Do poloviny první listopadové dekády se očekává počasí méně oblačné s odpoledními teplotami nad 10°C. V dalších dnech se nejspíše dostaví deštivé počasí s teplotami většinou jen do 10°C.
Autor: ČHMÚ, lk, meteocentrum.cz
20.10.2008: žiadné snežienie sa neočakáva v novembri podla predpovedi.
Diskuse o počasí Jaká bude zima 2008/2009
Já jsem soukromí meteorolog a opravdu kdo tohle napsal že budou vánoce na blátě tak by měl dostat nobelovu cenu .Lidi spamatujtese trochu to co sem píšete tak toje nehorázná ... .Vy si z toho počasí děláte srandu ale až příde do tuhýho tak všichni budete v pr....A to nejni žádná legrace tak se nad tím trochu zamyslete.
[b]Anonymní[
Jdi už s těmi tvími výmysli někam sereš mě už docelá a to bez prdele.
Lidi horká zpráva. Právě jsem složitými rovnicemi o 5 neznámých zjistil že bude příští týden kalamita !!! Sněhová!!!!!!!!!
logitech
Neviem co mas proti slovakom na tejto stranke!Stranka ma priponu `eu` ak ti to neva a aspon rozoznam Antarktidu od arktidy a stetku od pralesa.Nacisticke reci si nechaj pre svojho pradeda!!!
a co sa tyka pocasia tak tak taka `NORMALNA` jesen u nas uz davno nebola,listie najprv zozltlo a opadlo,nie ako po minule 2 roky,ked opadlo este skoro zelene.
Uf kontrola rovnic dopadla dobře. Tkaže se těšte. Zde je předpověď.
Středa 10/14
Čtvrtek 9/13
Pátek 8/12
Sobota 3/7
Neděle 3/7
Pondělí 1/5
Úterý -2/2
Středa -2/2
ty ocuj co mas proti slovakom ja proti cechom moravakom nic pretoze som moravak prestahovany zo slovacka na slovensko ak nieco mam proti cechom a to tusim secia my Moravaci ze ste strasne naduty a snazite sa byt nadradeny jak nemci nevravim ze secia ale v celku asi tak[/i]
No promiň, je mi jasný, že bráníš slováky, ale já sem hanák a proti slovákům nic nemám (někdy je i bráním) tak prosím neřeš to ichtyla a bav se o počasí
podla gfs bude snezit uz aj v nižinach za 2tyzdne a novembri nude 100% snezit!!!
Anonymní
jasne, a ja som SANTA CLAUS,....moze snezit dokonca este aj pred martinom, ved úpocasie sa moze zmenit, ale ufidime, neverim, ze sneh napadne skor ako pred 11. novembrom,
never ci never ale potom nebud prekvapeni
Hurááááááááá už tu sněží!!!!!! Lidi já vám asi tu krásu vyfotím a pošlu
LOGYYYYTEHFIofhiohrsdioúvh regioherghio eghioúe ioúgerhiog hios erhiog hiogrfhios fhseio
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.