Meteoexpres sss Košice
Kdy bude sněžit okolo 750m.n.m
Diskuse o počasí Jaká bude zima 2008/2009
az budou 3 stupne a bude zatazeno.Uchozkunina96
Tak od středy se začne ochlazovat a začne sněžit i v nížinách.Tak stím počítejte hlavně v dopravě!!!
jezismajraa ochlazeni bude ale na 10 stupnu tak nedelejte cachry machry kkt.
Tak od středy se začne ochlazovat a začne sněžit i v nížinách.Tak stím počítejte hlavně v dopravě!!!
nedělej ze sebe šaška a radši se podívej na předpověd čhmů
Ano doufám že od středy bude sněžit na celém území ČR
Jako při 8-13st. nemůže sněžit v nížinnách jste se všichni snad pomátli. Na horách může sněžit v pohodě ale na to aby sněžilo i v nížinnách musí být nižší teploty.
Anonymní
aké stediská??hm??
Meteoexpres sss Košice
Může ve středu sněžit nad 700m.n.m? v ČR?
uchozkunina96
ve středu????Počkej, zistím si, aktuálnou situaci a pak ti povím, muj web je www.meteoexpress.estranky.sk a je tam i mail, kdyby neco!!nemas ICQ????
Meteoexpres sss Košice
Mám
Hlavně by to chtělo nějaké pořádné sněžení, jinak bude za chvíli chybět voda i těm, co se jí v životě v naturální podobě nenapili.
uchozkunina96
Muzes dát?????Napisem ti
Moje ICQ:488392707 ale můžeš mi to napsat sem na diskuzi
uchozkunina96
jo, jasne, ale, kdyby sem si chtel pokecat, muzem cez ICQ no ne??díky, jdu ti napsat, víš, povím ti to rovno, NEBUDE snežiť, podle mého názoru, je pravdepodobnost snezení pod 700 m.n.m. minimálni a ubohí
Tak to asi v severnom Rusku.
Alebo od stredy, ale nie tejto stredy.
matejmilko
zabitéé...ste tomu dali teras,,som si toto ani nevsimoll..ktory stupid boy to napisal???aa 24.10. bude pekne v Kosiciach??Pretoze ideme na hokej
Vo štvrtok je to dosť neisté, nakoľko nás bude ovplyvňovať studený front. Bude sa ale rozpadávať a navyše bude postupovať pomaly, takže povedať s určitosťou ako bude, je teraz ťažké. Front nemusí na východ SR ani doraziť.
Meteoexpres sss Košice
Mě tam nic od tebe nepřišlo na ICQ
uchozkunina96
jako ze ne??idem ti napisat..ale pridaj si ma medzi priatelov, ak ta o to poziadam, pockej
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.