nech uz je poriadna zima aspon od konca novembra lebo ja sa z toho uz zblaznim
Diskuse o počasí Jaká bude zima 2008/2009
uchozkunina96
Ze na Mikuláša bude padat sníh a na Vánoce bude teplo, a po Vánocích zas se vráti sníh!
Dnes v KE bolo jasno, 19st., no minulý rok 13.10.07 sa v polohách nad 250m v KE kraji vyskyttovali sneh. krúpky!
No si pamutuji jak na in-počasí asi týden před mikulášem hlásily sněžení a teploty kolem -3st. ale vůbec to tak nebylo bylo teplo. Takže ta předpověď může vyjít tak na 50%.
Hory letos zřejmě zažijí dobrou zimu ještě lepší než minulý rok.
sauron
Hen aby na svátky neprišli orkány, protože aj tento rok v zime nás s krupobitím neobijdu, a najmä silným vetrem! Orkány jsou dobré na pročistení vzduchu, problem je v tom, že narobí mnoho škod na majetku a životech!
mirko 15 rokov kosicke olsany
To doufám, že orkány letos nepřijdou. Pokud samozdřejmě zase nepřijdou ty JZ a Z sračky což doufám ne. Při nich se zase může vyskytnout silný vítr ale letos bych typl, že orkán nepřijde. Už minulý rok to byl extrém a to se neopakuje každý rok ale v počasí nikdy nevíš nikdy nevíš co se může stát a to je na počasí to vzrušující.
logitech
Ja se snažím psát česko-slovensky
Kedy se tá tema ukončí?
Jestli na Mikuláše bude sněžit na Vánoce teplo a po Vánocích zase sněžit?
Takhle to bylo i minulí rok ale záleží na tom aby před Vánocemi napadlo hodně sněhu aby na Vánoce neroztál a po Vánocích napadlo ještě víc.
Ale já na takovou dlouhodobou předpověď moc nevěřím je říjen Vánoce
Mikuláš svátky po Vánocích jsou až v prosinci a to je za 2 měsíce.
Ale od profesionála nikdy nevíš.Před Vánocemi by muselo napadnout
v nižinách okolo 30 cm sněhu ve vyšších polohách nad 50 cm sněhu
a na horách nad 100 cm sněhu pak by na Vánoce 10 cm udtálo
a po Vánocích by muselo napadnout přes 20 cm nového sněhu.DOUHEJME.
logitech
Už jsem posledné slovo mal, no nepodarilo se mi túto tému ukončit. Stále se točíme dookola!
mirko 15 rokov kosicke olsany
tak tu temu radsej ani neukoncuj
Jurčovič řekne bude teplo i zima, bude sněžit i pršet i svítit slunko.A je vyděláno! Takhle vydělávají naši profesionální meteorologové.Chce se mi zvracet z takovíchto blitků. Vždyt oni nejsou schopni kolikrát předpovědět přesněji počasí na tři dny dopředu natož 2 měsíce
Nad Tatrou sa blýska, hromy divo bijú,
Zastavme ich, bratia,
veď sa ony stratia,
Slováci ožijú.
To Slovensko naše posiaľ tvrdo spalo,
ale blesky hromu
vzbudzujú ho k tomu,
aby sa prebralo.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.