kysuce
Díky u vás bude sněžit v půlce listopadu
Diskuse o počasí Jaká bude zima 2008/2009
kysuce: Pozor změna: U vás bude sněžit přesněji řečeno 16.11 2008 v 8 hodin a 35 minut. Ve 14.hodin a 15 minut to sněžení přejde do deště se sněhem aby pak ve 20 hodin a 56 minut ten sníh s deštěm zase přejde do sněžení. MAGOŘI
logitech: Výška sněhové pokrývky: Jelikož bude sněžit od 8.35,tak kolem 11.00 hod bude sněhová pokrývka kolem 10 cm mokrého sněhu.V tech 14.15 hod jak do toho začne padat voda a bude kolem +2 stupňů tak to spadne na tech 7 cm ale ve 20.56 hod kdy už bude teplota kolem nuly a začne zase sněžit tak do rána to bude přesně 18 cm.
Anonymní
Myslím, že máš pravdu, mnohí uživatele se ptajú na somariny, že kedy bude snežit, kolik cm snehu. Toto nikdo neví! V tejto témate se diskutuje už 21strán, no podľa mne zbytočne, každý se ptá dookola na jedno a to isté!!!
mirko 15: Svatá pravda. Tohle je kabaret a cirkus v jednom.Dřív to tu mělo aspoň trochu nějakou úroveň. Se tady člověk sem tam něco zajímavého dozvěděl.Řešilo a diskutovalo se tady o počasí tak na týden na čtrnáct dní dopředu.Ted tady někteří uživatelé vyloženě řeší a diskutijí o píčovinách z nudy
Anonymní
Tak mi řekni kdy bude sněžit přesně u nás: Malonty jih.čechy 750m.n.m.
Nikdo neví, kdy bude sněžit podle předpovědi čhmú už v první dekádě listopadu od středních poloh.
uchozkunina 96: Tak to vím opět naprosto přesně. Malonty 750 m.n.m tam bude sněžit přesně 12.11.2008 v 9.46 hod. V ten den bude SV proudění a na obloze bude převládat velká proměnlivá oblačnost se sněhovými přeháňkami. V tech 9.46 hod přejde přes Malonty silná sněhová přeháňka z které napadne 5 cm sněhu.A ještě jedna silná se přes Malonty přežene v podvečer asi 17.15 hod a z té připadne další 4 cm sněhu.Celkově tedy bude v Malontech 12.11.2008 večer 10 cm sněhu.Přes noc budeš mít malou oblačnost a ráno se můžeš těšit na teplotu -5,8 stupňů.
Anonymní
díky jsi super
uchozkunina96
Vidno, že nevíš, jak to Anonymní myslí, deláš si z nás srandu! Vidno že chodíš na základní školu! Ja vúbec nebránim, že píšeš tu do diskuse, ty zato nemužeš, že chodíš na zákl. školu. Ale psát takéto somariny, to je pro školáka poradna sila. Zo slohu by som ti dal známku číslo 4!!! Jaká si trída?
http://ostravablog.cz/foto/patecni-snehova-kalamit... Ostrava. Je to mazec tolik sněhu ve městě asi tak kolem 250m.n.m. Tohle jsou následky TN od jihovýchodu.Na Z a JZ slovenska to bylo podobné.
mirko 15 rokov kosicke olsany
Já chodím do 6 třídy a počasí trochu rozumím protože se o něj zajímám od 9 let a v prosinci mi bude 12let
logitech: Jo me je trochu víc jak tady vám asi. Oproti vám jsem asi už dost starej Me je 27 roku a snih a zimu miluju od mala asi tak jak vy tady mas jeste naky fotky s Ostravy. Je to na netu všechno.Nebo si najed na youtube,zadej si tam třeba sněhová kalimita a jakýkoliv město v ČR a máš tam i videa. http://www.mkal.cz/cze/display.php?category=Sn%C4%...
Nebo ještě nějaký videa tak se kouknite a nažhavte se na tu zimu pořádně http://www.youtube.com/results?search_query=snehov...
logitech
no 17
Zima se blíží a to dost rychle,pravděpodobně se očekává síh začátkem listopadu.Jeto pouze špekulace.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.