Diskuse o počasí Jaká bude zima 2008/2009
magorko v listopadu snezit nebude neprehanite to
Anonymní
V listopadu snezit bude na 100%, protože vlani to bylo už 11. tak nemluv hodne!!
puma979 meteoexpress
Máš pravdu v listopadu sněží vždy
Az po poloviny rijna nas ceka stejny raz pocasi denni teploty do 20C ale behem pristiho tydne se zacne objevovat nizska oblacnost ktera se misty udrzi po cely den pri denni teploty nevystoupy nad 10C snih do strednich poloh prijde na prelomu rijna a listopadu.
Meteorolog Tomáš
Konec diskuze Meteorolog Tomáš
už víme jak bude.
Meteorolog Tomáš
Kedy príde sneh do nížin??? (východné Slovensko)
mirko 15 rokov kosicke olsany
Já si myslím že po první polovině dekády v listopadu něják na svatého Martina(11.11) ale Slovensko je jiné než Čechy ale co vím určitě že u vás se do půlky listopadu oběví první sníh.
Když mi napíšeš v jaké jsi nadmořské výšce a v jakém městě bydlíš(to nemusíš psát) tak ti k tomu blíže popíšu
No čím později přijde sníh tak tím líp a tím větší šance na pořádnou zimu Letos to vidím až na druhou půlku listopadu.
Myslím teda nížiny do 500m.n.m.
I já to vidím tak na druhou polovinu listopadu že přijde nějaké sněžení a trvalejší zima s mrazy.Do té doby bude celkem teplo s denními teplotami 10 a více stupňů.
uchozkunina96
Košické Oľšany (277 m.n.m.)
mirko 15 rokov kosicke olsany
Tak mám pro tebe zprávu která přináší že u vás bude od půlky nebo po té první dekádě sněžit ale Praha je něják (360m.n.m) a tam začíná sněžit okolo půlky listopadu něják tak u vás bude sněžit.Přibližně ale na 100% to nevím určitě u vás bude na vánoce sněžit já jsem ve stř.polohách.
Ještě mi prosím zjisti v jaké nad.výšce je Bratislava.Díky
Priemer Bratislavi je 132,7 m n.m.
Nevíte někdo v jaké nad.výšce je BRATISLAVA chci to pro mirko 15 rokov kosické olsany.DĚKUJI
tomas
u vas bude padat jen sníh s deštěm
uchozkunina96, a čo hovoríš na Hriňovú? 490 m n.m.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.