Marek: No vidíš.Ted je zase mín u tebe.U me je ted 0.7C
Diskuse o počasí Jaká bude zima 2008/2009
No myslím, že na horách na konci týdne budou výborné lyžařské podmínky a velké množství sněhu. Tak někde by mohlo napadnout i kolem 40cm do víkendu myslím na těch horách
Marek
Ono jako ty teploty nebudou moc vysoké takže si myslím, že i u vás v Brně může sněžit. Hlavně ve středu už by mělo být poměrně chladno a hodně srážek.
Marek: U mě je ted 0,3C Měsíc uvidím až později.Zatim se schovává za panelákama
Marek:Tak ty bydlíš u lesů tak tam se při jasné obloze ochlazuje rychleji
sauron
doufám že napadne na horách hodně protože v Jeseníkách není skoro žádný přírodní sníh hlavně v těch nižších střediscích. Třeba Karlov přímo pod Pradědem asi tak 2cm a Praděd po tom včerejším vydatným sněženní asi 90cm což je tam taky málo a na sjezdovkách občas ještě vykukujou keře
Marek: U mě už -0,3. Ted to chce aby se co nejvíc při té jasné obloze v první polovině noci ochladilo aby mohlo zítra aspon do te jedenácté dopoledne něco nasněžit.Čím větší mráz dnes v noci tím víc sněhu zítra
Marek: Tak když bude malá oblačnost po většinu noci tak já počítám že teplota bude i kolem -5C
no myslím že při zítřejších srážkách bude opět rozhodovat každý metr nadmořské výšky k tomu jestli bude padat sníh nebo pršet.
myslím že tak v 350 m.n.m. je na moravě jistota že bude zítra sněžit.Já jsem asi tak 270 m.n.m a to je málo.Uvidíme
80 metrov nehrá žiadnu rolu! (na 100 m sa teplota mení len o 0,6°C)
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.