Diskuse o počasí Jaká bude zima 2008/2009
Tak u nás na Vsetínsku trvale mírně sněží a máme asi 1cm nového sněhu. Čekám, že z této fronty nám ještě napadne tak 5-10cm.
pre tinedzera na juhu madarska vyboje
s
Tak u nás na Vsetínsku trvale mírně sněží a máme asi 1cm nového sněhu.Čekám, že z této fronty nám ještě napadne tak 5-10cm.
Těch 5cm možná, ale 10cm podle mě ne, a u nás by mohlo být už dobře 15cm, kdyby nebyla teplota celý den nad nulou, ale postupně se ochlazuje protože ráno bylo +5C. a teď je +2,3C. a pořád je slabý déšť a sníh, ale těch 15cm, kdyby nebyla teplota nad nulou, by být mohlo, protože asi do 14:00 to byl mírný déšť a od 14:00 do 18:00 to byl mírný déšť se sněhem, teď už to je jenom slabý déšť se sněhem a k těm 5-10cm sněhu, to je tady: http://www.chmi.cz/meteo/sat/
marek: U mě je momentálně +1,0C. Už se to pomalu srovnává.A srážkové pásmo už nás opouští takže se sněhu zase nedočkáme
Tak ve Zlíně teď máme 0,7°C, srážky (sníh s deštěm) už skomírají, takže sněhová pokrývka se, alespoň pro dnešek, konat nebude, spíš to vypadá na náledí. Už jsem si na ten nedostatek sněhu docela zvykl, za nějaký čas už mi k radosti bude stačit i pouhá ojíněná tráva No, aspoň že leden byl jak má být
Aááááááááá a je to tady CHMU jsou fakt ubožáci.Ještě ráno v 6.00 hod hlásily zítra dení teploty -1/+3C a v 10,00 hod už to aktualizovali na +1/+5C a na západě dokonce až na +9 C.Oni nedokáží předpovedět trochu přesně teploty na příští den v rozmezí čtyř hodin.CHUDÁCI!!!!!
michal: a ty jako věříš, že bude 9°C, to je uplna volovina , ráno -2 až -6 a odpoledne 9? lehce nad nulou bude ale jen lehce tak 2-3°C
abec: No já už CHMU moc nevěřím.A tem 9 stupnům už vůbec ne.Si dělají z lidí tak akorát piču
No a na jihu Moravy má podle paní Honsové zítra napadnout až 10 cm sněhu.No tomu se mě taky nechce moc věřit http://www.novinky.cz/clanek/160817-tyden-zacne-vi...
tak srážek má být na JV nejvíc a jestli tam bude okolo nuly jako, že být má pak bych tomu i věřil, ale rozhodně těch 9°C je totalni blbost možná někde v Doksanech bude 6 ale to je dle mne maximum
návíc aldin předpovídá téměř všude jen výhradně sněžení takže to taky nenapovídá moc vysokym teplotam
Taky jsem se díval na Aladina a na JV moravě zítra v 18.00 hod až 13,4 mm srážek což je úplná chumelenice že je vidět tak na dvacet metrů dopředu.hmmm Ale nechápu jak CHMU může dat na teletext do předpovědí déšt a jen na východě sněžení a přitom na Aladinu mají sněžení všude
tych 13 mm bude nakonec dest ne?
anonymní: Ani bych se tomu nedivil
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.