pre anonymni ja nemam pisat preco som 1-raz na tomto webe ja vam poviem rovno nemam rad zimu a milujem burky.a velmi sa pise s makkym i a ja od vas neziadam predpovede len skusenosti z minulych rokov
Diskuse o počasí Jaká bude zima 2008/2009
mirko 15 rokov kosicke olsany pre teba ked nechces odpisat nemusis ja som si myslel ze sa venujes pocasiu a ze sa v mieri porozpravame
Dnes jsem opět viděl cumulonimbus těsně nad SV obzorem(dobře 80km), byl vidět jenom chvíli protože bylo skoro zataženo vrstevnatou oblačností, po 5 minutách ho opět přikryly nižší vrstevnaté mraky
U nás na Vysočině byl taky spozorován cumulonimbus ale strašně krátko zhruba 2min
U nás padají meteority a komety. Už je jich plná zem. Zhruba tak 10 cm.
vtipný
Na východě Německa je bouřka
Tomáš
Podľa nemeckej detekcie bleskov bol jeden blesk pozorovaný pár km južne od Plzne!
Tomáš
U nás byl spozorován ten cumulonimbus asi 5 minut a asi tak 80 kilometrů vzdálený SV od Brna
Aktuálně v oblačnosti se vyskytuje typu CUMUL-bouřková oblačnost,a právě se nachází u hranic ČR.
V 17:40 byl spatřen blesk v VJV Německu
Od 18:00 je ve VJV německu bouřka http://www.chmi.cz/meteo/rad/blesk/blesk_data.php
A taky to ukazuje že dnes v 5:40 se blesky vyskytovaly v oblasti Brno-Venkov
Tak to nebyl jeden blesk, když jsem se podíval na víc snímků tak jsem viděl že v oblasti Brno-Venkov byla slabá bouřka(asi od 5:40 do 6:10)
Vždyt žádný teplotní extrémy nejsou aby se musely vyskytovat bouřky
Už jsou i srážky v té bořce.
wetteronline
Tomáš
Bohužel nevím protože tam to nepíšou
Opravaasi od 5:40 do 7:20)
Zdá se že bouřka ve VJV Německu trochu sílí
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.