Anonymní
Možná na Jihozápad ale myslím do 2cm maximálně
Diskuse o počasí Jaká bude zima 2008/2009
Anonymní
Ale teď vidím z nejčerstvějších snímků jak jedno velmi malé srážkové pole už je v JZ Slovensku ale rychle se to rozpadá,pokud bydlíš na východě SK tak se to k tobě pravděpodobně nedostane ale pokud bydlíš nějak ve středu SK tak by se to k tobě mohlo dostat ale víc než 1cm. sněhu nepočítej,pokud bydlíš na J nebo S Slovenska tak to jde mimo tebe,postupuje to docela dost rychle ale přitom se to docela dost rozpadá a pokud to u tebe nebude tak máš smůlu protože další takové jsou v SZ části Rakouska a taky se dost rychle rozpadávají,něco je taky na Jižních Východojihovýchodních a Severovýchodních hranicích Česka ale to je slabota a dost toho je taky ve VJV Německu,ale jak jsem řekl z víc než 1cm nepočítej
úplňe jsem přehlédl oblačnost nad Středním Slovenskem ale bohužel také se dost rychle rozpadá,ale podle mě by tam mohlo napadnout do 3cm
Marek
jj mas pravdu aj spadlo na strednom SK 2-3cm snehu, ale uz to doznieva
nj, ... posledny sneh v tomto tyzdni na JZ slovenska .. .napadlo tu asi 4 cm snehu, co je celkom poho..... volakedy kazdu zimu bolo aspon 15-20 cm na JUHU slovenska... posledne roky skoro NIC
weather_dt
Opravdu ale já jsem si na cm sněhu jenom tipnul
Mám pro Česko jednu dobrou a jednu špatnou zprávu:Ta dobrá je že zhruba nad Novohoradskýma horama a Nízkým Jeseníkem se vytvořili dvě malé srážkové pole.Ta špatná je že nejsilnější srážková pole nad SZ Rakouskem a VJV Německem velmi rychle slábnou.
Tento frontální systém by se měl zastavit o Alpy to jsem slyšel v počasí a další frontální systém by měl přijít do Severních Čech ve středu přeji hezký zbytek večera
už o 17-tej: Orava -16 C, Poprad -17 C, B.Bystrica -13, Žilina zatiaľ zamračené a -6
v Poprade 18:00 sa chladilo na -18 ... co bude rano?
v NEMECKU O 17:00 v Lipsku -21°C
http://weather_dt.blogy.in-pocasi.eu/
Anonymní
tyvole ale -18°C je a este sa stale ochladzuje, u nas -15°C takmer, na Sliaci -14°C
Anonymní
ty niesi registrovany?
Včera tu frontu zakončila sněhová bouřka ale jenom slabá měla 3 blesky a při teplotě -2C. to vítr hnal ten sníh velmi zajímavě a dnes asi od 11:00 do 15:00 tu sněžilo ale slabounce
Nejchladněji je právě na severu čech v Libereci se teplota v 18:30 zastavila na -17,5°C a k ránu ještě klesne v Kamenickém Šenově teplota -16°C a Česká Lípa ukazuje -17°C.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.