Marek: jj Je to tak. Máš pravdu. Taky to tam tak vidím. Takže my se můžeme jít tady na Moravě tak klouzat
Diskuse o počasí Jaká bude zima 2008/2009
no u nas nic , hlavne ze na vychode a zapade SR aspon slabo snezi
http://www.shmu.sk/sk/?page=476
no nwm ci sa v nizsich polohach na juhu SR niecoho dockame zajtra
michal
Marek
http://www.chmi.cz/meteo/rad/index.html
Klííd, chlapy, teď to vypadá trochu líp
Peca
jj, na zapad SR se neco chystaa slabe ale staci ;)
Anonymní
Náhodou...je to zelené, to je docela intenzivní sněžení, myslím, že by to mohlo zasahnout Bratislavu..
Peca
v blave uz snezii ale ja chci Šaľuu ... to je asi o 60 km na vychod
Už nevím,kdo to tady tvrdil,že sněžení nezasáhne Moravu a Slezsko. V Novém Jičíně už od 12.00 hod celkem intenzivně sněží a sněží i nadále a celkem to zesiluje.Do deseti cm to nemá daleko... teplota -4,2 st. Nazdar
u nas napadlo dnes 1cm snehu a traz stale snezi take mini mini vlocicky ale snezi je -8 st.
Anonymní: Já jsem to psal.Tak poopravuji.Jižní Moravu to nezasáhlo a nejspíš ani nezasáhne.My tady máme úplný hovno a třepeme se na každou vločku která spadne
Tady už nesněží a pokud jde o srážky tak to vypadá že to zvolna postupuje k JV a trochu se rozplývá
Hezký zbytek d ne
Marek: pravda. Po zjištění aktuálního stavu a dalšího vyvíjení srážek nad ČR jsem usoudil že to sledovat už ani dál nemá cenu.Vypínám kompl a už na to kašlu.Sněhová nadílka je souzena východočeskému kraji,moravskoslezskému a částečně západním a severním čechám.Tady na jižní Moravě nic prostě nebude.Musíme si počkat na TN od jihovýchodu jestli se toho ale vůbec letos dočkáme.Tak čus buřt dneska
no hezky... v blave snezi a nas to obchadza... sa to rozpadava
Celé sa to rozpadlo a celkovo sa to nehýbe ani v ČR.
U nás taky padá jsou to pdihahzlícy vločky.
Severní Morava:Začalo v pod večer,trvale vidatně sněžit (malé vločky)Sem zvědav kolik bude do rána.Už de poznat že je tam víc a víc.
U nas v Martine uz od vcera cely cas snezi a napadlo asi 30cm snehu
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.