michal
Jn, tak snad to ještě naroste...
Diskuse o počasí Jaká bude zima 2008/2009
http://pocasi.idnes.cz/server.idn?t=image&d=3 už nebude za chvíli sněžit skoro nikde.
ale bude ved zrasky prichadzaju od sz a je ich tam este vela v nemecku takze bude a hocikedy môzu zosilniet alebo zoslabnut!
Peca
U nás sněžilo dvakrát v 7:30 ráno byla přeháňka a napadl z ní poprašek poté nic a v 9:30 začalo trvale slabě sněžit,sněžilo do 16:00 a je tak 0,3(0,4)cm.sněhu
michal
Na CHMU snímky po 15 minutách tam když jsem porovnal 14:00 a 16:15 tak stoprocentně sílí
Marek
j, u nás taky dvkrát, ráno přeháňka a pak od 12:00 až doteď. Chvilkama i se středně silnou intenzitou. Jdu se dívat na počasí.
Peca
Díval jsem se na TV Program a zjistil jsem že není
michal
Podle snímků co mám k dispozici tak se stále tvoří a sílí
mno tie zrasky nie a nie dostat na slovensko
Marek,Peca Taky jsem se chtěl jít dívat ale není Počasí je až 19.50 na CT1
tommmmmmm Když vidím jak to postupuje tak podle všeho tak olíznou Jihozápadní hranice
michal
Ano
Karel, S Čech, Mnichovo Hradiště: teplota: -3,2, od rána trvale mírně sněží, celkem: 5cm zmrzlého sněhu.
POkud se někde do Česka ty srážky nedostanou tak by to mohl být Moravskoslezský kraj
Oprava:Podle
a sssssssssssorry Pokud
marek
a je môzne ze v noci nieco pride alebo nie?
tommmmmmm
Na JZ hranice SK při rychlém přechodu možná ale spíš bych to viděl na zítra odpoledne
Marek: Do jihomoravskýho kraje si ještě zapoměl napsat. tomu moc šancí taky nedávám že tu přes noc u nás něco nasněží
michal Nejnověji to vypadá tak že v Čechách sílí a na Moravě slábnou
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.