Tak u nás jede právě další várka, opět eviduji náraz 72km/h, a do toho skoro vodorovný déšť, teplota vystoupala na 8,6...
Právě jsem se dozvěděl, že jak to tady na Kladně vzalo tu střechu a pobořilo štít na tý hospodě, tak ten mistr zvedal patro a ten štít byl jen vyskládanej cihlama a ytongem, bez toho aby to slepil, přes to jen plachta a dvě prkna, má průser, policie to šetří jako obecné ohrožení..
Diskuse o počasí Velmi silný vítr 9.2-10.2.2020
Trochu nazpět v čase. V Čelákovicích mě probudil hukot okolo půl 6. Vítr silný, ale žádný extrém (přes 20 m/s), parádní úplněk na západě a za ním po celém obzoru jím nasvětlená hradba studené fornty někde nad Krušnými horami, ve které se po celé délce blýskalo. Supr pohled. Na frontě trochu silnější náraz a po přechodu slabý větříček, jako by se nic nedělo... Srážky cca 4 mm.
Teď začíná foukat znovu - pohled na Labe tekoucí "proti proudu" ZDE.
He,he, nejsem škodolibej, ale soused, co měl kecy, že se nic nestalo, když se k nám překulila trampolína o průměru 3.6m, a ten plot, že ať si opravím kusem drátu, a že si pro trampolinu zajde po práci, už k nám chodit nemusí, po tom poryvu s krupobitím, co teď přešlo přes nás, už ji má v lese...
No, žádná sranda, teď to přešlo v docela divoký nápory, na poli u lesa už je kus od trampolíny trojnožka s parabolou od televize, ..a v TV hlásí (tudíž jsem se ujistil, že ta parabola není naše) že po Evropě je již 5 mrtvých v rámci orkánu...takže žádná sranda, dávejte si bacha..
V Zitenicích 145 km/hod není to chyba??.
..edit..
https://www.in-pocasi.cz/aktualni-pocasi/zitenice/...
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.