Lucina Vy taky máte kravál a rachot před domem? Tak přeci nejsem sám, komu to vadí a modlí se za každý deštivý a chladný víkend. Debilní bezohledné lidi poslouchat od dubna do října kromě snad 4 víkendů už je fakt moc.
F4 Jéé tak to jsem ráda,že v tom nejsem sama. Je to šíleného něco. Maminky se vybavují, dětičky dělají bordel z celého okolí se to tam sleze.. je to na mašli už poslouchat každý den ten šílený jekot. Kdyby si hrály, ale to né. Ničí hřiště, odpadky všude a ječí, jen ječí
Hnus pojede dál? Slunečný suchý hnus v listopadu? Srážky? V dohlednu snad v lednu? Na palici už, všechno vyjde( hnus suchý a teplý, teplé větry z asijských stepí) jen ne srážky, ale teplý suchý hnus to je jistota 2018. Ochlazení, pokud vůbec nějaké bude, zase jen krátká epizoda, a co potom na Vánoce? To si GFS určitě "zašílí" "dá" nám letní dny, srážky zcela jistě "smaže"
Lucina Přes týden bývá klid a to hlavně nejsem doma (ale i když jsem měl dovču a doma byl, tak je to OK), ale víkend, jakmile je takový jako jich letos bylo asi 30, kdy každou sobotu nebo i so i pá i ne byl prostě kravál a smrad. A taky se tk nim vždycky slézá půlka města, je to děs a to nebydlímeu hospody.
Předpověď na úterý (00-24): Oblačno až zataženo, místy déšť nebo přeháňky. Postupně místy polojasno a srážky jen ojediněle. Nejnižší noční teploty 16 až 11 °C, v západní polovině Čech kolem 9 °C.
Takové noční teploty byly, když tu v létě panovaly třicítky :-)
Vypadalo to že v neděli udeří intenzivní srážky a bude pršet i celé pondělí a něco i v úterý. No teď už zase to stáhli a to jsem se tak těšil že už konečně pořádně zaprší. No snad se to ještě změní.
Jinak Itálie bude mít opět peklo a nám asi pošlou jen cmrndy
A proč se srážky redukují ne minimum a ten suchý slunečný teplý hnus vychází vždy na maximum? Fakt na palici, nejdřív že spadne 30-50 mm za dva dny je z toho 10-15mm a ve finále 5-10mm... Lepší než nic to určitě je ale stejně je to počasí 2018 na palici.