Diskuse o počasí Čeká nás deštivé počasí?
Budou maximálně lokální bouřky, někde nespadne v dohledné době nic. Za to jak již je napsáno - od víkendu to vypadá na tropy. Takhle teplý duben/květen a zřejmě i začátek června jsem zřejmě ještě nezažil, neuvěřitelné. Denně 20+ již dva měsíce a až na pár výjimek neustále slunce. A dost vítr.
Ondra83
Jsem tady v nejteplejší části Vysočiny a na mě je zima, v noci musím stále přitápět, jinak by bylo pod 20, dokud je v noci pod těch 13, tak nanic, aktuálně je venku příjemných 23, ale večer už je zase zima, těším se na přes den těch 25, večer 20 a ráno 15. Deštivé počasí při +12 nechci, lepší bouřky při +25.
Yurri
No jo, Vysočina Já mám druhý extérm - širší centrum Prahy a ještě k tomu na jih Topím výjimečně i v zimě, pokud svítí slunce, už měsíc spím při ventilačce. 8-9 měsíců je to velice příjemné, hodně světla a teplo, ty 3 měsíce léta jsou už na prd, moc vedro, navíc slunce pere do oken už v 5 ráno.
Ale zpět k tématu - celá oblast střední Evropy bude hodně nestabilní od od víkendu a dále, bouřek by mohlo být dost a místy vydatné.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.