No, myslim, že zatim předčasný něco tvrdit. Teď máme chladno a teprve nás čeká oteplení Ochlazení tak nejdřív koncem příštího týdne, ale GFS tam dá jednou ochlazení, dvakrát teplo tak nevim nevim.
Noo tak novej GFS je luxusní, najedno během půl dne tam dal od 13.12. hodně silný celodenní mrazy a zpočátku k tomu i nějaký srážky. Mráz tam má zatim až do vánoc co vidí, k tomu sice srážek minimálně, ale něco by asi bylo
Příští týden jsem ty mrazy zamluvil Novoměšťákům na biatlon.To moje sázení vidím bledě,zem je tvrdá jako šutr do 5cm,pak se dost oteplí(na sázení) a na svátky by mohlo konečně zasněžit-aspoň 10cm a budeme si všichni chrochtat.
Biochemiku budu spokojenej i s 5cm,ale pak už si zničím boby,vážím totiž přes metrák.Letos jsme nadšení z průmyslového sněžení,tomu říkám zoufalství,asi začnu na zahradě zasněžovat(no co vody ve studni mám dost)
Zdravim tak jsem taky zvedavy jak to cele dopadne prozatim mame pod nulou rozfoukava se vitr a cca 3 cm snehu nad mestem 10 cm tak uvidime jak dlouho to vydrzi
Teda poslední výstup GFS z 12h je super! Od 18.12. celodenní mrazy a srážky. Pokud by vyšla taková předpověď tak mají i nížiny na štědrý den minimálně 20cm sněhu :-)