Milan
Myslím, že to moc všechno vidíte "svýma očima" a na moderátora Vám chybí jakýsi nadhled (chápu, jste moderátorský nováček). Neznám nikoho z běžných lidí, jež se o počasí nezajímají tak jako my, kteří by byli chudáci, protože u nich o víkendu málo pršelo. Věřte, že jim je to jedno. Takže Vaše formulace o tom, že "to pomohlo určitě více lidem než minule a snad se chudáci jinde taky dočkají" mi přijdou opravdu pikantní.
Diskuse o počasí Vydatné srážky 22.3. až 24.3.2014
Alejandro.Marquéz
Jen píši svůj názor. Tím, že jsem se stal moderátorem to bylo hlavně z důvodu, že asi před dvěma měsíci se tady vyskytovaly škůdci, kteří sem dávaly přímo schválnosti a nesmysly a tak to nyní můžu hlídat taky. Ale jinak jsem to napsal z pohledu lidí, kteří třeba něco pěstují a určitě na té jižní Moravě z toho, že jim ani minule a ani nyní téměř nic nenamoklo šťastní nejsou. Samozřejmě jsou lidi, co je jim to jedno, ale tak třeba tady u nás všichni mají zahrady (nevím, zda Vy máte) a pole a každý se o tom suchu tady bavil. A vím, že kdyby tady jako tam moc nenamoklo, tak bych byl taky naštvaný a proto jsem vyjádřil jim lítost. A že to pomohlo více lidem, tak to je proto, že minule pršelo jen někde a nyní téměř všude, takže to zažehnalo sucho na většině území a to se týká téměř každého. I když třeba někomu je to jedno z pohledu, že třeba nemá zahradu, tak kdyby vlivem neúrody zdražilo, tak se to dotkne naprosté většiny. Každopádně bych to dál nerozvíjel. Už teda jako ten moderátor bych se měl i postarat o to, aby se nevyvolávaly zbytečné jiné diskuze netýkající se přímo tématu. Když tak máme i soukromou poštu. Děkuji
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.