Tu vám budem každý pondelok a piatok vytvárať moju osobnú prepdoved počasia pohlad viz čo na to meteorolog a jeho komentáre na vývoj počasia a uktuálny prehlad počasia pre sever Slovenska všetku tu a teraz pravideľné a objektívne informácie len odo mňa.budem rád za každý ohlas či už negatívny alebo pozitívny a nebojte sa Oliver ja ti nebúram karieru ja nechcem mať lepšie info o počasí akto ty alebo Twister len chcem doplniť vašu paletu o ponúknuť ľudom laický pohľad na počasie tak sa na mňa nehnevajte za pochopenie vopred dakujem !
Diskuse o počasí Meteo expres ako bude a kedy bude len u Hu Jin Taa
Anonymní
# 02.02.2008, 19:20
Anonymní
# 02.02.2008, 19:22
SI super kamos a my sa nehnevame, len by to bolo hlupe...ved kazdy by nas ignoroval s tym pocasim uz!!
Tak...videl si to ochladenie na GFS??
Anonymní
# 02.02.2008, 19:25
super nehnevam sa ako keby sa nic nestalo
Anonymní
# 02.02.2008, 19:25
ziam musi prijst aj ked som tvrdil, ze chcem leto!!
Anonymní
# 02.02.2008, 19:27
Viete co?? ja si vytvorim na e-pocasi temu Meteo*pocasie...
Anonymní
# 02.02.2008, 19:33
Dobre gratulujem vám za to že ste vypočuli moje slová za to som vám vdační a nebudem sa vám pchať do ved viete do čoho každý bude mať svôj priestor pre predpovede takto sa my to páči dobre že sme sa dohodli na pravidlách a ked sme už uzmierení tak kto sa teší že na Valentína asi príde prvá etapa tejto chladnej časti tejto zimy ja áno tak na to môžem už len to dodať!
Anonymní
# 02.02.2008, 19:36
;
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.