Chci se zeptat jak se dozvím odpověd na svou otazku? Marketa
Diskuse o počasí Červen 2008
Marketa
Takhle dopředu to nejde, ale tipoval bych, že bude pěkně
Anonymní
jde od dneška počasí do 5.června dál už nelze,tropické třicítky budou od 22.6 do 31.8 že v Praze bude v létě asi 32 st. vyleze to tak prudce že bude vedro
Tak jaká bude vypadat situace s počasím koncem června?
Anonymní
To je ještě za dlouho. Teď meteorologové řeší hlavně ty bouřky, co se u nás vyřádí.
Ty bouřky mají být nějak intenzivní? Že by to hrozilo i na záplavy?
nechapem zas na slovensku nic neny
prosím víte někdo jaké bude počasí od 21.6. do 28.6. na Slovensku - Podunajská nížina. děkuji za odpověď
JAke bude prosim pocasi 28.6.Budu se v davat a mam strach jak bude,at mi prosim odepise nekdo kdo ma moznost zjistit tuto situaci.Dekuji dáša.
Dáša
Stanovit předpověd aby se alespon částečně vyplnila na tak dlouhou dobu nelze. Každý začátek v měsíci tuto dlouhodobou předpověd na měsíc do předu vydává ČHMÚ. www.ČHMÚ.cz
pozrite sa co napisal meteopress
http://www.meteopress.cz/meteoblog/?p=1831
lenin
Jo to je ta předpoveď,co jsem četl už na diskuzi e-pocasi.Je to teda síla ranní teploty jen 2°C.Odpolední teplota do 20°C.Snad jim to nevyjde,doufejme.
pocasi v dubnanech
ta ranni 2 st.to nebude urcite,akurat na horach
pocasi v dubnanech
Taková zima být nemá a ani nebude. Předpovědi, které tvrdí tuto zimu jsou špatné. Tady na In-počasí mají od středy teploty kolem 23°C.
JAk bide prosim pocasi vypadat 28.6,budu se vdavat?
Taky se vdávám 28.6., obřaqd i oslava uprostřed parků.. takže by mě docela mrzelo, kdyby nebylo hezky
Asi ťažko bude v strede leta 2°C.... Ved pre Sliac, ktory je v kotline a minimá tu bývajú najnižšie na Slovensku je minimálna júlová teplota za posledných 25 rokov 2,9°C.
anonym
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.