Diskuse o počasí Sněžení od neděle 9.12.2012
Stranik ,nauc se cist twl. 12cm
Už mě ten srážkový stín se.e, pořád sněží jen na západ od nás a vůbec se to nehýbe. Věděl jsem, že to tak dopadne. Srážky se vůbec nehýbají, takže k nám nemůžou ani přijít. Ve dne sněžení téměř žádné a to slibovali zataženo se sněžením. Všechno nás obchází. Nevěřím tomu, že se ta hubená pokrývka rozroste.
Na příbramsku 520m.n.m. sněží téměř od rána, ačkoli odpoledne byla teplota nad nulou po třetí hodine šla o5 dolů.Napadlo cca 10cm sněhu a celkem bych to viděl na 15-20cm.Všude kolem bílo, je to opravdu oku lahodící pohled pro sněhomila.
Nicměně už teď mi leze mráz po zádech z víkendové předpovědi.
Borkovice 10 cm sněhu a ještě slabě sněží, směrem k jihu rychle sněhu ubývá nezávisle na nadmořské výšce, Za Lišovským prahem je to bída a v Budějovicích dneska spadlo jen pár vloček, takže sucho a roztával ten bídný 1 centimetr sněhu, směrem na sever od nás zase sněhu přibývá
V Rokycanech je 20cm sněhu a vše je krásně obaleno sněhem.Škoda víkendu
Nic proti chmu nevydalo žádnou výstrahu!! Dnes na jihozápadě přes noc okres Klatovy napadalo
neuvěřitelných 25 cm! Nedostal jsem se ani do školy! Protahovači nebyli nikde asi spaly doprava stále a prot tak od 5 .h ráno do10h byl kalamitní stav. měli jsme 20cm a ted máme skoro 50 cm
tady je odkaz aby jste mi věřili http://klatovsky.denik.cz/zpravy_region/snehova-na...
EDIT: Spojeno, tom-791
petr789: Přesně tak. V okrajovích částech Brna lež 15cm sněhu. Aspoň všichni tady vidíte, že se předpovědím vůbec nedá věřit ani na den dopředu. Nejvíce mělo sněžit na jihozápadě Čech ale bylo to právě naopak. Na Jižní Moravě sněžilo nejvíc....Na SR předpovídají na neděli až +7. A v pondělí má přijít ona oblíbená a vymodlená TN od jihu. Ovšem samozřejmě z ní bude chcat
Ted budou suprový mrazy a sníh tát začne nejdříve sobotu večer a hlavně v neděli.Pondělí večer naopak se má ochlazovat.Sníh by měl vydržet,změkne a pak zmrzne.Nebude žádný +8,tedy mohutná obleva,proto vydrží.
Co říkáte na neděli,že nad 100m má padat sníh s deštěm,jinak déšt-překlep ne?(dlouhodobá předpověd tady)
to je jasny ,ze to je preklep ,my nemame more xD
petr789 no podle tech fotek jsem nikde 50cm nevidel .max 30cm.
EDIT: Spojeno, tom-791
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.