Diskuse o počasí Sněžení od neděle 9.12.2012
Tak tady před chvíli sněžilo hustě ale ted už slabě http://mesto-...=4206&p1=1159
No právě koukám z okna v Ústí nad Labem tak už taky padá, ale je to strašně drobný sněžení. Ve Frýdlantu začne až tak kolem 17-18hod. Ale moc se na to těším, až zas bude vyhřejvání v akci a všechen snížek ve srážkoměru rozpustí, tak jen ať padá a prostě se sype ve velkým množství -- tak 4mm by mohly být.
Já si osobně myslím že v Praze nebude tolik sněžit. Že se klasicky jako pravidelně při tehle situaci od SZ projeví srážkový stín Krušných Hor a sníh dopadne na JV od prahy a vysočinu V každým případě budu doufat , že se pletu
Vítr opět mate radar Podle radaru skoro jako proad u teto situace ukazuej nad prahou ze by melo uz chumelit ale zatim jen poletuje uplne slabouckej snizek
Tak u nás v Boleslavi sněží něco přes hodinu a za tu dobu už napadlo cca. 3 cm sněhu, jestli tahle palba tady vydrží až do rána ( a vypadá to že jo, podle radaru nás ještě čekají silnější srážky), tak si myslím, že meteorologům údaj 10 cm stačit nebude... . Musí to být fakt intenzivní sněžení, protože z okna vidím na cca. 100m . Jsem zvědavý do rána...
Já si myslím, že na Moravě napadne taky dost sněhu, ale ještě pár hodin bude trvat, než se tam vůbec ty srážky dostanou.
V Písku už sněžení nabírá na síle a před Pískem se tvoří už docela silné sněžení. Myslím, že po téhle první vlně srážek zde napadne cca 5 cm sněhu. Mohlo by tedy..
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.